Ένας δυνατός Δήμος είναι πυλώνας της Δημοκρατίας και βάθρο ανάπτυξης

👉 Μετεκλογικές σκέψεις…

✍️Ένας ακόμη κύκλος σε σχέση με το πολιτικό ανάγλυφο της χώρας έκλεισε και ανοίγει ένας νέος. Νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις για τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες. Επόμενος εκλογικός σταθμός είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Αλλά…………

✍️Η προοπτική και ο ρόλος της αυτοδιοίκησης έλλειπε τελείως από τον προγραμματικό λόγο των κομμάτων και την συνακόλουθη αντιπαράθεσή τους στις δύο αυτές προεκλογικές περιόδους. Τώρα περιμένουν όλοι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, για την καταγραφή και την συναγωγή πολιτικών – κομματικών συμπερασμάτων για την αυτοδιοίκηση, χωρίς όμως την αυτοδιοίκηση, δυστυχώς.

✍️Καλούνται λοιπόν, οι τοπικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις να προβάλουν τον πολιτικό, προγραμματικό , τους λόγο, που θα δίνει απάντηση στα προβλήματα στη νέα κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα, αλλά και στην ουσιαστική θεσμική κατοχύρωση των δήμων, ως πολιτικών οντοτήτων με διοικητική αυτοτέλεια και οικονομική αυτοδυναμία.

🔺Εμείς και η παράταξή μας “Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά” προχωράμε εγνωσμένα, με γνώμονα το αύριο της πόλης και την ενδυνάμωση του θεσμού της αυτοδιοίκησης, ως συνταγματικά κατοχυρωμένου, αλλά ακόμη παραμελημένου θεσμού.🔺

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.