Απορρίφθηκε η προσφυγή της Λαϊκής Συσπείρωσης εναντίον της παράταξης Χρήστου η οποία παραμένει η μεγαλύτερη της αντιπολίτευσης

Αναλλοίωτο παραμένει το εκλογικό αποτέλεσμα του Κορυδαλλού και η κατανομή των εδρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , μετά την τελεσίδικη επικύρωση του και από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιώς .

Η παράταξη Χρήστου , ” Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός-Ξανά” , παραμένει η μεγαλύτερη σε δύναμη παράταξη στην αντιπολίτευση.

Η ένσταση που κατέθεσε στο ” Εκλογοδικείο” η παράταξη του ΚΚΕ , ” Λαική Συσπείρωση” εναντίον του κ. Χρήστου , απορρίφθηκε, όπως ενημέρωσε η παράταξη του

Παρά τα όσα διέρρεαν με ” απόλυτη βεβαιότητα” όλο το προηγούμενο διάστημα διάφοροι ” κύκλοι” ,γνωστοί για την παντελή αναξιοπιστία τους από άλλες περιπτώσεις του παρελθόντος.

Με την ένσταση ζητείτο η ακύρωση δεκάδων ψηφοδελτίων του κ. Χρήστου και η ανάδειξη εκείνης στη θέση της μείζονος μειοψηφίας , με την κατάληψη και πέμπτης έδρας .

Αξιοσημείωτο είναι πως ουδέποτε στο παρελθόν , στον Κορυδαλλό , δημοτική παράταξη , είχε καταθέσει ένσταση σε βάρος άλλης για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος.

Ούτε καν το μακρινό 1982 .Όταν επανεξελέγη στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών , δήμαρχος και υποψήφιος της “Λαικής Ενότητας”, όπως ονομαζόταν τότε η αντίστοιχη κομματική παράταξη του ΚΚΕ , ο αείμνηστος Δημήτρης Μαλαγαρδής , με διαφορά μόλις μιας ” χούφτας” ψήφων από τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ , Περικλή Βελιούρη.

Δημιουργείται έτσι λοιπόν , ένα προηγούμενο , που ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να καθορίσει-διαμορφώσει στο μέλλον.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.