Γιατί δεν διαγράφει ο Δημόπουλος τον Βαγενά;

Οι δημόσιες καταγγελίες του , σε βάρος του ίδιου του επικεφαλής της παράταξης , στην οποία είναι μέλος και της Δημοτικής Αρχής Κορυδαλλού της οποίας είναι στέλεχος , στις οποίες έχει προβεί ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος , Στέφανος Βαγενάς , έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Όχι μόνον στην κοινωνία του Κορυδαλλού αλλά και σ΄όλη την αυτοδιοικητική κοινότητας της ευρύτερης περιοχής .

Κι αυτό διότι είναι πρωτοφανές κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος , μέλος παράταξης και στέλεχος Δημοτικής Αρχής , όχι να τις καταγγέλλει αλλά , να ΜΗΝ αποπέμπεται από τους επικεφαλής ( Δημόπουλος -Χουρσαλάς στην προκειμένη) που δημόσια καταγγέλλει.

Πρωτοφανές σίγουρα είναι επίσης , ένας δήμαρχος να έχει επιλέξει και ορίσει έναν Δημοτικό Σύμβουλο, Εντεταλμένο,ο οποίος ωστόσο τον καταγγέλλει ότι υποκύπτει σε πολιτικές πιέσεις κι εκείνος να σιωπά παντελώς και να κάνει …σαν να μη τρέχει τίποτε.

Όταν μάλιστα και οι δυο ( Δημόπουλος και Βαγενάς) ούτε λίγο -ούτε πολύ μονίμως επαναλαμβάνουν όταν τους προσάπτεται οτιδήποτε ( …σ’ ‘άλλες περιπτώσεις) ότι ¨δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους” σ΄ότι αφορά την πολιτική του υπόληψη και αξιοπρέπεια.

Γιατί λοιπόν πράττουν το αντίθετο στην περίπτωση του κ. Βαγενά;

Διότι προφανώς -εύλογα ο καθένας μπορεί να υποθέσει-ότι ο κ. Βαγενάς έχει ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ σ΄ότι καταγγέλλει.

Εκτός κι αν δεν ισχύει αυτό αλλά κάτι άλλο, που καθιστά παντελώς άτολμους τους κκ Δημόπουλο και Χουρσαλά να πράξουν οτιδήποτε .

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.