Για την υποψηφιότητα Χρήστου μιλούσαν στην εκδήλωση της ΝΔ

Ένα ήταν το θέμα που κυριαρχούσε στη veggera που διοργάνωσε προ ημερών σε παραθαλάσσιο μπαρ-καφέ του Πειραιά η ΝΟΔΕ Β΄Πειραιά της ΝΔ:

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Χρήστου.

Καθολική ήταν η παραδοχή τόσο για τις ικανότητες του όσο και για το σημαντικότατο έργο που κληροδότησε στον Κορυδαλλό ως δήμαρχος αλλά και ως αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Ακόμη και εκείνοι που έθεταν πάνω απ΄ όλα τον- στείρο- ” κομματικό πατριωτισμό”, υποστηρίζοντας τον νυν δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά, δεν τολμούσαν να αμφισβητήσουν τα παραπάνω.

Τουναντίον, δέχθηκαν κριτική για τη συνεχιζόμενη συνεργασία του κ. Χουρσαλά με τον κ. Δημόπουλο και το ρόλο που έχει στη διοίκηση του δήμου ο δεύτερος.

Καθώς και για τη πανθομολογούμενη συνεργασία του, με Δημοτικούς Συμβούλους- ” βαρίδια”- της πρώην παράταξης Κασιμάτη.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τέλος, παραδέχονταν για τη σημαντικότατη διείσδυση που έχει ο Στέφανος Χρήστου, στο φιλελεύθερο χώρο όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ήθος του καθώς και για το γεγονός ότι ως δήμαρχος δεν πορεύθηκε με κομματικές παρωπίδες ή άλλου είδους κομματικές αγκυλώσεις και πάσης φύσεως δουλείες.

Πηγή: https://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.