Δήμος “τζαμπατζής” ο Κορυδαλλός  σε βάρος σχολείων

Κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι το αδιανόητο, που συμβαίνει επί ημερών της συνδιοίκησης Χουρσαλά- Δημόπουλου, στο Δήμο Κορυδαλλού, λέμε πως είναι “αξεπέραστο”.

Ωστόσο, αρκούν να περάσουν λίγα 24ωρα, για να διαψευστεί αυτή η βιαστική, όπως αποδεικνύεται εκτίμηση. Διότι το νέο, είναι ακόμη …πιο αξεπέραστο.

Έτσι, ενώ θα έπρεπε τίποτε πλέον να μας προκαλεί εντύπωση, η συνδιοίκηση Χουρσαλά -Δημόπουλου, “φροντίζει” να μας …εκπλήσσει συνεχώς. Αρνητικά φυσικά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος πολλών …χιλιάδων ευρώ, που έφτασε σε Λύκειο του Κορυδαλλού και από τον οποίο ο Διευθυντής του σχολείου δεν πίστευσε στα μάτια του, με το χρηματικό ποσό που έβλεπε ότι όφειλε να πληρώσει.

Δεδομένου μάλιστα ότι ο λογαριασμός αφορούσε την περίοδο του καλοκαιριού, στο μεγαλύτερο μέρος του, όπου τα σχολεία όπως είναι τοις πάσι γνωστό, ότι είναι κλειστά.

Τι συνέβη λοιπόν; Κάποιος έκανε ρευματοκλοπή και ποιος;

Ο διευθυντής του σχολείου, φρόντισε αμέσως να ενημερώσει τόσο τους καθηγητές όσο και τους γονείς των μαθητών για το αστρονομικό, για τα οικονομικά δεδομένα του σχολείου, που καλούταν να πληρώσει.

Τελικά, δεν άργησε να αποκαλυφθεί το εξής απίθανο, ΝΤΡΟΠΗ για έναν Δήμο, με προυπολογισμό δεκάδων ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ και εκατοντάδες εργαζομένους.

Μια υπηρεσία λοιπόν του Δήμου, και από τις ενεργοβόρες- των Τεχνικών Συνεργείων- εδώ και δυο χρόνια, που έχει μεταφερθεί και στεγάζεται δίπλα στο σχολείο, δεν έχει μεριμνήσει ο δήμος να έχει όπως Ο ΝΟΜΟΣ ορίζει, ρολόι ρεύματος και “παίρνει” από το γειτονικό σχολείο!

Και τα ερωτήματα που τίθενται προς τους αρμοδίους κκ Χουρσαλά-Δημόπουλο-Τζέρμπο ( αντιδήμαρχο Παιδείας) – Αναστασόπουλο ( πρόεδρο Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής) είναι τα εξής :

-Είναι νόμιμο ή παράνομο αυτό που πράττει ο Δήμος;

– Αποτελεί ρευματοκλοπή ή όχι ;

-Τι προβλέπει ο νόμος;

-Έχει δηλωθεί στη ΔΕΗ η χρησιμοποίηση του ακινήτου ώστε να τοποθετηθεί ρολόι ;

– Μέχρι τώρα έχει πληρώσει ο δήμος αυτά που του αναλογούν για το ρεύμα ή όλα τα πληρώνει το Σχολείο;

– Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης , η Ένωση Γονέων και η Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά , γιατί μέχρι τώρα ουδέποτε το έχουν καταγγείλει; Είναι δυνατόν να μη το “γνώριζα픨;;;;;

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.