«Δρόμος» …η πλατεία Μέμου

Σε “δρόμο” διέλευσης δικύκλων έχει μετατραπεί η πλατεία Μέμου.

Μια από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις του Κορυδαλλού, εξαιτίας της ασυδοσίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς ορισμένων αλλά και την αδιαφορία των ” αρμοδίων” ( Τροχαίας και δήμου) έχει καταστεί επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των εκατοντάδων παιδιών και των ατόμων άλλων ηλικιών που την κατακλύζουν καθημερινά.

Από το πρωί , έκπληκτοι οι επισκεπτόμενοι την πλατεία ή οι θαμώνες των καφέ που έχουν τραπεζάκια επί της πλατείας , βλέπουν το ένα μετά το άλλο μηχανάκια να ανεβαίνουν σ΄αυτήν και να τη διασχίζουν σ΄όλο το πλάτος της , λες και είναι δρόμος.

Όπως λένε γνωρίζοντες το πρόβλημα, καθόλου δύσκολο είναι να εξαλειφθεί αυτό το αντικοινωνικό και επικίνδυνο φαινόμενο.

Αρκεί να το …θέλουν δήμος και Τροχαία.

Όταν ερωτώνται τι εννοούν , απαντούν ότι δεν γίνεται να μη γνωρίζουν τι συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Όπως επίσης ότι αν δεν το ” ξέρουν ,πολύ εύκολα μπορούν να το ” μάθουν” αφού πρόκειται κυρίως για υπαλλήλους-ντελίβερι, επιχειρήσεων , που αναγράφονται στα μηχανάκια.

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.