Η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι κύριες αρχές της Δημοκρατίας

Η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι κύριες αρχές της Δημοκρατίας. Εμείς, καταβάλουμε και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας. Έχουμε υποβάλει 6 ερωτήματα στην διοίκηση του Δήμου Κορυδαλλού, ώστε να λάβουμε τις απαντήσεις σχετικά με τα πεπραγμένα των διοικούντων. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχουμε λάβει ΟΥΔΕΜΙΑ απάντηση, ενώ η διοίκηση είναι υποχρεωμένη κατά νόμο να μας δώσει. Αυτή είναι η 7η ερώτηση που υποβάλουμε. Μέσω αυτής ζητούμε να μάθουμε την πορεία της ΚΕΔΚΟ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δημου Κορυδαλλού) . Η ομαλή λειτουργία της άσκησης πολιτικών καθηκόντων στηρίζεται στον έλεγχο και φυσικά στη διαφάνεια. Αρχές, που ούτε ο Δήμος Κορυδαλλού, ούτε όμως και η συγκεκριμένη επιχείρηση φαίνεται πως τηρούν. Εμείς όμως, πιστοί στο καθήκον μας, θα συνεχίζουμε να ζητούμε και να επιδιώκουμε τα νόμιμα. Δηλαδή, διαφάνεια, λογοδοσία, έλεγχο, αληθινή ενημέρωση των πολιτών. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους πυλώνες της Δημοκρατίας για έναν Σύγχρονο, Ανθρώπινο Κορυδαλλό Ξανά.

Υ.γ. Ποιός ο λόγος της σύστασης αυτής της εταιρίας αφού υπαρχει η κεντρική κοινωνική πολιτική του δήμου, ο ΟΑΠ (οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού), τα ΕΔΑΠΕ, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί κτλ. Έχει ετήσιο προϋπολογισμό 315.000 ευρώ και πρόεδρος της είναι ο αντιδήμαρχος παιδείας κ Τζέρπος. Για αυτό και ζητάμε όλα αυτά τα στοιχεία διότι είναι μια επιχείρηση ΦΑΝΤΑΣΜΑ που εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα χρήματα που δαπανώνται στους δήμους είναι χρήματα δικά σας και πρέπει να έχετε εικόνα και άποψη που και πως δαπανώνται.-

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.