Κάθε  δυο χρόνια τα  «ξαναφτιάχνουν»

Έχουμε ξαναγράψει ότι όσα συμβαίνουν στον Κορυδαλλό τα τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο.

Ποιoς άραγε δεν θυμάται τον περιβόητο « ποδηλατόδρομο» της διοίκησης Κασιμάτη , ο οποίος ήταν μια λωρίδα του δρόμου της Αγ. Γεωργίου βαμμένη μπορντό και όλο κι όλο…πέντε στενά;Και ο οποίος από την πρώτη στιγμή μετατράπηκε σε θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων;

Ή ποιος δεν θυμάται την περιβόητη « βιοκλιματική» πλατεία της πλατείας Μέμου, η οποία λίγο μετά που τελείωσε η ανάπλαση της , άρχισαν τα « μερεμέτια», τα οποία σημειωτέον συνεχίζονται μέχρι σήμερα ( άραγε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επιπλέον έχουν πληρωθεί γι αυτά 😉 αφαιρώντας ουσιαστικά εκείνα τα υλικά που την καθιστούσαν « βιοκλιματική»;

Στελέχη σ΄εκείνες τις διοικήσεις, ήταν σχεδόν όλοι οι σημερινοί διοικούντες το δήμο και Δημοτικοί Σύμβουλοι που τους στηρίζουν.

Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στην Αγ. Γεωργίου ( διασταύρωση με Χαριλάου Τρικούπη) ξαναγίνονται εργασίες στο ίδιο σημείο που …είχαν γίνει μόλις πριν δυο χρόνια .Και τότε …λίγα μόλις χρόνια μετά την ανάπλαση της, η οποία είχε κοστίσει κι αυτή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.