Κρίσιμα ερωτήματα από την ομολογία Χουρσαλά για τον έλεγχο στο δήμο Κορυδαλλού

Σειρά κρίσιμων ερωτημάτων ανακύπτουν από την απάντηση της Δημοτικής Αρχής Χουρσαλά, με την οποία επιβεβαίωσε απόλυτα την αποκάλυψη της ειδησεογραφικής μας ιστοσελίδας, korydallosnews.gr, για ” Ντου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στο δήμο Κορυδαλλού”.

Από τη σημαντική χρονική καθυστέρηση της μέχρι ν΄απαντήσει, γίνεται αντιληπτό η αμηχανία της στην αποκάλυψη του ελέγχου , την οποία η ίδια επί μήνες κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Πέραν όμως της ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ της ΔΗΜΟΣΙΑ ότι ΟΝΤΩΣ συνέβη αυτό ,για πολλοστή φορά επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα των δημοσιευμάτων μας .

Ερωτήματα

Ωστόσο , η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά οφείλει ν΄απαντήσει περαιτέρω σε μια σειρά ερωτημάτων . Και αν η ίδια αρνηθεί , όπως συμβαίνει συνήθως να το πράξει, οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης οφείλουν τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο , να απαιτήσουν να δοθούν αυτές οι απαντήσεις από το δήμαρχος και κάθε άλλο εμπλεκόμενο πολιτικό στέλεχος της διοίκησης του , στην υπόθεση αυτή. Και συγκεκριμένα στα εξής ερωτήματα:

Ερώτημα 1ον : Γιατί το κράτησε μυστικό επί μήνες και δεν ενημέρωσε ΠΟΤΕ το Δημοτικό Συμβούλιο;

Ερώτημα 2ον:Τι συγκεκριμένα αφορούσε η έρευνα; Γιατί επιμελώς το αποσιωπούν στην απάντηση τους;

Ερώτημα 3ον :Πότε ακριβώς ξεκίνησε;Ποιο μήνα και …ποιο έτος;

Ερώτημα 4ον :Αν δεν το αποκαλύπταμε εμείς , δεν θα ενημέρωνε;

Ερώτημα 5ον: Υπάρχει αυτή την περίοδο σ΄εξέλιξη και ΑΛΛΗ έρευνα ΠΑΛΙ της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας; Είτε σε υπηρεσίες του δήμου ή σε δημοτικό φορέα του ;

Ερώτημα 6ον : Αν να τι αφορά ; Και γιατί δεν έχουν ενημερωθεί είτε το Δημοτικό Συμβούλιο είτε το ΔΣ του φορέα αν γίνεται σ΄αυτό;

Ερώτημα 7ον : Τόσο ο ίδιος ο κ. Χουρσαλάς όσο και ο πολιτικός του εταίρος στη Δημοτική Αρχή , κ. Δημόπουλος , όταν επί χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση, αυτό πρέσβευαν; Να μην ενημερώνεται για τους ελέγχους το Δημοτικό Συμβούλιο; Ιδιαίτερα ο κ. Δημόπουλος τι έλεγε στον τότε δήμαρχο κ. Κασιμάτη και τι ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ;

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.