Μαχητικά παρών ο  Στεφ. Χρήστου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Τιμώντας στο μέγιστο βαθμό τη ψήφο και την εντολή των πολιτών και επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό στην ίδια τη Δημοκρατία , τους θεσμούς της και την κορυφαία διαδικασία της ( εκλογές) , ο επικεφαλής της παράταξης ” Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά “, Στέφανος Χρήστου , θα είναι μαχητικά παρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο .

Αυτό ανακοίνωσε σε σύσκεψη των υποψηφίων του συνδυασμού του , στην οποία παρευρέθηκαν δεκάδες.

Από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης , η παράταξη ου, συντεταγμένα , θα ασκεί έλεγχο και θα καταθέτει επεξεργασμένες προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν την πόλη , όπως ορίζουν οι δημοκρατικοί κανόνες .

Οι οποίοι σημειωτέον, την προηγούμενη τετραετία ουδόλως τηρήθηκαν . Τόσο με την άρνηση του ηττηθέντα δημάρχου κ. Κασιμάτη , να ορκιστεί και να διαδραματίσει το ρόλο αυτό που του είχαν αναθέσει με τη ψήφο τους οι πολίτες . Όσο και με την ουσιαστική διάλυση,με το ” καλημέρα”, του συνδυασμού του, τη σύμπλευση και προσχώρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων του , στο ” άρμα” του νεοεκλεγέντος τότε δημάρχου , Νίκου Χουρσαλά.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.