Μεγάλη μέρα η σημερινή, των Τριών Ιεραρχών!

Εορτάζουμε σήμερα την ιερά μνήμη των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων της Εκκλησίας και της Παιδείας, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσόστομου, των Μεγίστων Φωστήρων της Τρισηλίου Θεότητος. Οι Τρεις Ιεράρχες ενήργησαν με υπευθυνότητα και σύζευξαν την αρχαία σοφία με το Ευαγγέλιο.

Είχαν και οι τρεις πανεπιστημιακή παιδεία ως μαθητές εθνικών διδασκάλων. Γιορτάσαμε και ψάλλαμε και εμείς σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου που ήταν κατάμεστος από παιδιά του 7ου και του 9ου Δημοτικών Σχολείων και του 21ου Νηπιαγωγείου με τους εκπαιδευτικούς τους. Εύχομαι στο έργο των εκπαιδευτικών καλή Δύναμη, και Πρόοδο στα παιδιά μας, με πραγμάτωση των ονείρων τους, με προβληματισμό σε έναν λόγο των αρχαίων ‘’ πᾶσά ἐπιστήμη, και πολιτική συμπληρώνω εγώ, χωριζομένη ἀρετῆς πανουργία ἐστιν’’ .

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.