Με τον αέρα της νίκης ο Στ. Χρήστου, μαχητικά και ασυμβίβαστα

Την προσμονή των πολιτών του Κορυδαλλού, οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να σηματοδοτήσουν ηχηρή απάντηση στην παραγονταρία που διοικεί σήμερα την πόλη, επιβεβαιώνουν οι περιοδείες στις γειτονιές του υποψηφίου Δημάρχου, Στέφανου Χρήστου.

Όλες αυτές οι συναντήσεις και επαφές που έχουν τόσο οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του “Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά”. όσο και ο ίδιος ο κ.Χρήστου με τους συμπολίτες του, οι οποίοι θυμούνται τα μεγάλα επιτεύγματα του Κορυδαλλού, όταν εκείνος ήταν Δήμαρχος (16 νέα σχολεία, κατεδάφιση του Ασύλου και των πρώην φυλακών Ανηλίκων, τη συμφωνία για τα λατομεία και τις φυλακές, τον εκσυγχρονισμό τους στόλου των απορριμματοφόρων, δημοτικά ιατρεία, έργα σπουδαία όπως η ανάπλαση της Ταξιαρχών που έδωσε την ώθηση της ανάπτυξης στον Κορυδαλλό, κ.α), πιστοποιούν ότι το αποτέλεσμα της κάλπης της μεθεπόμενης Κυριακής θα είναι νικηφόρο γι αυτούς:

Έχοντας ξεκάθαρες θέσεις, με προτάσεις και λύσεις -για το τι θα πράξει ως Δήμαρχος, όχι μόνο για τα σημαντικά θέματα που αφορούν την πόλη αλλά και την ίδια την καθημερινότητα των συμπολιτών του, είτε άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου, είτε όχι.

Μαχητικός και ασυμβίβαστος , από όποια θέση υπηρέτησε τους πολίτες ( δήμαρχος , αντιπεριφερειάρχης) ουδέποτε υπήρξε …υποτακτικός . Συγκρούστηκε με πανίσχυρες κυβερνήσεις, ενέπνευσε και ενεργοποίησε τους πολίτες, κάνοντας ( όλοι μαζί) από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ σε δήμο (πχ για τις φυλακές) πετυχαίνοντας τη μοναδική ως τώρα πανελλαδικά -ιστορική συμφωνία για τις φυλακές, παρουσία του ίδιου του τότε Πρωθυπουργού στην πόλη .

Όπως επίσης επί των ημερών του, ο Δήμος Κορυδαλλού δεν “κρυβόταν” με τη σιωπή ή με α ανούσια ψηφίσματα αλλά πρωτοστατούσε σε θέματα Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και κοινωνικών αγώνων.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.