Μη τολμήσετε να κατοχυρώσετε διαγωνισμό 1 εκατομμυρίου  με μια μόνο εταιρία συμμετέχουσα

Νέα αυστηρή προειδοποίηση όχι μόνο στη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά αλλά σ΄όλους τους εμπλεκόμενους – δηλαδή και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες-στον περιβόητο διαγωνισμό προμήθειας φωτιστικών led, ύψους περίπου 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, που διενεργήθηκε κυριολεκτικά παραμονή του τριημέρου της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος, Στέφανος Χρήστου.

Στο διαγωνισμό συμμετείχε ΜΟΝΟ μια εταιρία ,που έδωσε μικρή έκπτωση.

Ο κ. Χρήστου επισημαίνει ότι “η συμμετοχή ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εταιρίας φαλκιδεύει αντικειμενικά, κάθε έννοια ανταγωνισμού και καλύτερης προσφοράς για τον Δήμο”.

Και υπογραμμίζει μ΄έμφαση ότι “η νομότυπη εξέλιξη, αν υπάρχει, δεν καλύπτει το κοινωνικό και πολιτικά ηθικό και τα συμφέροντα του Δήμου” καλώντας τη συνδιοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου να επανεξετάσει το εν λόγω θέμα.

Ακόμη επισημαίνει ότι η διακήρυξη έκανε λόγο για “…φωτιστικό σώμα τύπου βραχίονα 45 w περίπου” και “φωτιστικό σώμα 85 w περίπου”.

Δηλαδή αναφέρει ο κ. Χρήστου, “30 ή 50 w; και φωτιστικό σώμα 85 w περίπου (Δηλ 70 ή 90w;; ) Τι σημαίνει ΠΕΡΙΠΟΥ; Δεν θα έπρεπε ο συγκεκριμένος όρος να είναι ΑΚΡΙΒΗΣ και ΠΛΗΡΗΣ;;;”.

Διότι ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι ΑΛΛΗ είναι η τιμή για 39 και άλλη για 50w!Επομένως πως θα “συγκρίνονταν” οι προσφορές αν υπήρχαν κι άλλες με ανόμοια σε ισχύ φωτιστικά σώματα;

Πρώην Δήμαρχος, Στέφανος Γ. Χρήστου

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.