Να αποκηρύξει την κατάπτυστη ενέργεια Γκόγκου ο Χουρσαλάς και να τον διώξει από το ψηφοδέλτιο

Έκθετος πολιτικά αλλά και ηθικά είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς, με την στάση που τηρεί μέχρι τώρα σ΄ ότι αφορά τη βαθύτατα αντιδημοκρατική και κατάπτυστη βίαιη ενέργεια του στενότατου συνεργάτη του και Αντιδημάρχου, Γιώργου Γκόγκου, σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου, Στέφανου Χρήστου κατά τη διάρκεια του αγιασμού, στο σχολικό συγκρότημα του 4ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Χουρσαλάς, αν δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό που συνέβη, οφείλει, όπως θα έπραττε κάθε Δημοκρατικός πολίτης, να αποκηρύξει την ενέργεια του Γ. Γκόγκου, να εμποδίσει τον κ. Χρήστου, να ολοκληρώσει το χαιρετισμό που απήθυνε εκείνη την ώρα. Δυστυχώς μέχρι τώρα, ούτε αυτό το ελάχιστο έχει πράξει.

Επίσης κάθε δημοκρατικός Δήμαρχος ή υποψήφιος εκείνο που αμέσως θα είχε πράξει θα ήταν να αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο και τον Συνδυασμό του, το συγκεκριμένο άτομο. Κάτι που φυσικά ούτε αυτό έχει πράξει ο κ. Χουρσαλάς.

Όπως αναφέραμε και χθες, ουδέποτε μέχρι τώρα στον Δήμο Κορυδαλλό, επιχειρήθηκε να απαγορευτεί ή να φιμωθεί υποψήφιος Δήμαρχος ή επικεφαλής παράταξης.

Και προπαντός ένας τέως Δήμαρχος, όπως ο κ. Χρήστου. Με 12ετή θητεία στην «κεφαλή» του Δήμου και μ΄ ένα έργο που αναγνωρίζεται απ΄ ΟΛΟΥΣ, φίλους και πολιτικούς αντιπάλους.

Η ενέργεια του, όπως προκύπτει και από το σχετικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση παριστάμενων εκπαιδευτικών και γονέων. Και χάρις στην παρέμβαση εκπαιδευτικών και Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, εμποδίστηκε.

Και για ποιο λόγο;

Επειδή ο κ. Χρήστου είπε απλώς πως το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα όπως και άλλα 16 είχαν γίνει από δημαρχίας του, που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Φαίνεται όμως πως τόσο ο κ. Γκόγκος προσωπικά όσο και η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου-Μελά, δεν θέλουν τίποτε να λέγεται ή να ακούγεται, εκτός κι αν πρόκειται για υμνολόγιο προς εκείνους.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.