“Ομολόγησε” ο Χουρσαλάς πόσο φοβάται τον Χρήστου. Η αλήθεια για τους αγώνες  ενάντια στις φυλακές δεν παραχαράσσεται

Τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε το σταλινικό καθεστώς με πρωτεργάτη τον διαβόητο Μπέρια, θυμήθηκαν πολλοί μ΄αφορμή τα εγκαίνια του πάρκου των 10 στρ. σε πρώην χώρο των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.

Όπως είναι γνωστό, όποιον φοβόταν πολιτικά το καθεστώς του Στάλιν, σβηνόταν “δια μαγείας” ακόμη και από φωτογραφίες, δεν γινόταν πουθενά καμία προφορική αναφορά στο έργο του, στους αγώνες κλπ.

Στην ομιλία του, στα εγκαίνια του πάρκου (14/7), ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς, ενώ αναφέρθηκε σε άλλους, ούτε μια φορά δεν ανάφερε τον τ. Δήμαρχο κ. Χρήστου, επί των ημερών του οποίου όλα ξεκίνησαν.

Ακόμη και η παραχώρηση αυτών των 10 στρ, στο πλαίσιο των 20 στρ. που εκείνος ( ο κ. Χρήστου) είχε πετύχει να παραχωρηθούν στον Δήμο, από το 2006!

Ο κ. Χουρσαλάς, επέδειξε έτσι μια πρωτοφανή πολιτική μικροπρέπεια. “Κάθε μισή αλήθεια είναι τρία τέταρτα ψέμα” έγραφε, ο Thornton Wilder, (1897-1975), Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας.

Πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Χουρσαλάς, ότι δεν μπορεί να αποσιωπήσει την αλήθεια και την ιστορία.

Ωστόσο αυτό που με την ομιλία του κυρίως αποκάλυψε ο κ. Χουρσαλάς, είναι πόσο φοβάται τον κ. Χρήστου, ως αντίπαλο στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Από την ομιλία του κ. Χουρσαλά, εγείρεται όμως μείζον θέμα και για τους εταίρους του, στη συνδιοίκηση:

Αλήθεια, ο κ. Δημόπουλος (εταίρος στη συνεργασία της διοίκησης του Δήμου) και η κυρία Κατσάνου (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) που ήταν από εκείνους, με ΥΜΝΟΥΣ, επί σχεδόν 20 χρόνια αναφέρονταν και ΔΟΞΑΖΑΝ τους αγώνες που είχαν γίνει επί Στέφανου Χρήστου για την απομάκρυνση των φυλακών και το πόσο ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες υπήρξαν στον στόχο αυτό, τι λένε για όλα αυτά;

Θα “θυσιάσουν” και αυτό στο “βωμό” της πολιτικά αυτής ανίερης συμμαχίας που έχουν συνάψει με τον κ. Χουρσαλά και τη διασφάλισης συμπερίληψης του κ. Δημόπουλου, στο συνδυασμό του, στις προσεχείς εκλογές;

Πηγή: www.korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.