Ο  Κορυδαλλός  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και ελπίζει ξανά –Εκατοντάδες στη συγκέντρωση του καταξιωμένου Δημάρχου Στέφανου Χρήστου

Όνειρο απατηλό κατέστησε η μεγάλη συγκέντρωση του Στέφανου Χρήστου, το σενάριο να επανακλεγεί στη διοίκηση του Δήμου, η τωρινή Δημοτική Αρχή.

Οι πολίτες του Κορυδαλλού, έδωσαν ηχηρή και μαζική απάντηση, στα τέσσερα αυτά χρόνια: – της αδιαφάνειας,
– του φαβοριτισμού
– των ανίερων συμμαχιών,
– της παντελούς έλλειψης οράματος για την πόλη ,
– της ακύρωσης μεγάλων κατακτήσεων του παρελθόντος ( δημιουργία με χρηματοδότηση του κράτους μεγάλου αθλητικού και υπερτοπικού κέντρου πρασίνου)
– της σιωπής και έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού για τις φυλακές Κορυδαλλού κ.α

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», του πρώην δημάρχου Στέφανου Χρήστου, ο οποίος έθεσε και πάλι υποψηφιότητα για την ανάταση της πόλης, το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του γραφείου του.

Ο χώρος αποδείχθηκε μικρός αφού οι εκατοντάδες υποστηρικτές του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» δεν χωρούσαν με αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά, όλος ο πεζόδρομος της Αγ. Γεωργίου, από την είσοδο του Μετρό μέχρι την οδό Κρήτης και Σερρών, όπως μπορεί να διαπιστωθεί από τις φωτογραφίες.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, οι δημότες επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον – επί τρεις τετραετίες – Δήμαρχο Κορυδαλλού, στέλνοντας σαφές και ηχηρό μήνυμα ενόψει των δημοτικών εκλογών και εκείνος τους το ανταπέδωσε με μία προσωπική χειραψία σε κάθε μία και σε κάθε έναν, σε μία διαδικασία που κράτησε πάνω από δύο ώρες».

Στη σύντομη ομιλία του, ο Στέφανος Χρήστου, έκανε λόγο για «συγκινητική αγάπη και παρουσία του κόσμου» αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τον εντυπωσιακό παλμό που έδωσαν στα εγκαίνια, αναφέρθηκε στη σχέση καρδιάς που έχει αναπτύξει με τους δημότες του Κορυδαλλού, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Επίσης, αναφέρθηκε συνοπτικά στη «δωδεκαετία των έργων», στο συνοπτικό πρόγραμμα των «50 συν οκτώ» σημείων το οποίο συμπεριελήφθη στην πολυσέλιδη έγχρωμη εφημερίδα που μοιράστηκε δωρεάν σε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακόμη, ο Στέφανος Χρήστου, αναφέρθηκε προσωπικά σε κάθε μία και κάθε έναν από τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, τονίζοντας όμως και την ομοψυχία, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα που διακρίνει την παράταξη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο – ιδιαίτερου πολιτικού βάρους – γεγονός των πέντε διαδοχικών παραιτήσεων με βαριές κατηγορίες, καταγγελίες και υπαινιγμούς κατά της ηθικής και των προθέσεων της σημερινής συνδιοίκησης, από πέντε δημοτικούς συμβούλους έως και τώρα, εκ των οποίων οι τέσσερις συμπορεύονται μαζί του».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί πολιτικοί παράγοντες πρ. βουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι διαφορετικών κομματικών καταβολών ενώ ο κόσμος, παρά τη ζέστη, παρέμεινε και μετά το πέρας της ομιλίας Χρήστου, ήπιε χυμούς και αναψυκτικά και διασκέδασε ακούγοντας μουσική στον πεζόδρομο της οδού Αγ. Γεωργίου, στον Κορυδαλλό.

Πηγή: https://korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.