Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τη φίλη και συναγωνίστρια Βασιλική Ξυλόπορτα, ως υποψήφια δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.✌️

✔️Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισσα. Γνωρίζει καλά την ιστορία της πόλης, την πρόοδο της, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν. Σπούδασε Λογιστική και στην πορεία της ζωής της εργάστηκε ως προσωπικό Γενικών Καθηκόντων σε Δημοτικό Σχολείο, στον οδοκαθαρισμό, ως τομεάρχης στις απογραφές κτιρίων και πληθυσμού, ενώ έχει εργαστεί ως λογίστρια σε λογιστικό γραφείο της πόλης μας.

✔️Παρακολουθεί σεμινάρια ψηφιδωτού στον Αγ. Στυλιανό Κορυδαλλού. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη αγάπη για τα ζώα και την φύση. Θέλει να εργαστεί και να βρεθεί σύμμαχος των αδέσποτων ζώων, όπου είναι ένα πρόβλημα άλυτο που ταλανίζει την πόλη μας.

✊ Σε καλωσορίζω Βασιλική με χαρά στο συνδυασμό μας! Καλούς αγώνες για έναν Κορυδαλλό, όπως εμείς τον έχουμε ονειρευτεί ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.