Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά, παρουσιάζω ακόμα μια νέα γυναίκα δυναμική, με ήθος και αξιοπρέπεια, που συμμετέχει στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά, την Δήμητρα Μπεναρδή.

♦️Γεννήθηκε το 1979, κατάγεται από τις Οινούσσες της Χίου και ζει μόνιμα στον όμορφο Κορυδαλλό μας.

♦️Οι σπουδές της αφορούν στον παιδαγωγικό τομέα και μάλιστα έχει ειδικευθεί, στην ειδική αγωγή και στον αυτισμό.

♦️Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια που αφορούν στην διαπαιδαγώγηση παιδιών τόσο της προσχολικής όσο και της σχολικής ηλικίας.

〽️Στον ελεύθερο χρόνο της, προσφέρει εθελοντική εργασία, σε διάφορες Δομές καθώς και σε ΜΚΟ που αφορούν σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

〽️Έχει εργαστεί στο Κέντρο Παρέμβασης: “Το σπίτι του Δημήτρη” και στο “TheraPlus” και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε εκδηλώσεις που αφορούν σε παιδιά με αναπηρία.

♦️Σήμερα εργάζεται ως “παράλληλη στήριξη” σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

♦️Ένα από τα χόμπι της, είναι η συμμετοχή της σε θεατρικές παραστάσεις καθώς και η παρουσίαση και εκπόνηση μουσικοκινητικών δράσεων.

♦️Η αγάπη της για τα παιδιά και τον εθελοντισμό γενικότερα, της δίνει έναν σοβαρό λόγο για να έρθει ως υποψήφια μαζί μας, αφού θεωρεί δυστυχώς οτι ο Κορυδαλλός μας έχει μείνει πίσω σε ο,τι αφορά σε δημόσιες δομές, σχετικά με την πρώιμη παρέμβαση.

✊Δήμητρα, είναι χαρά μου που ακόμα ένας νέος ηλικιακά άλλα και καινούριος- άφθαρτος πολιτικά άνθρωπος συντάσσεται μαζί μας στον όμορφο αυτό αγώνα που κάνουμε καθημερινά!

Την αγάπη σου για τα παιδιά, θα την κάνουμε σκαλοπάτι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο Κορυδαλλό για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους που τόσο χρειάζονται την αλλαγή!

Καλή επιτυχία, καλό αγώνα! Προχωράμε μπροστά και δυνατά!! ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.