Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, Ξανά, μια νέα γυναίκα δυναμική με αγάπη και έντονο ενδιαφέρον για τον Κορυδαλλό μας, την Καλομοίρα Νεράτζη

♦️Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, πήγε σχολείο στα δημόσια σχολεία της πόλης μας και προσέφερε ώρες εθελοντισμού στην Στέγη Παιδιού, που είχαμε δημιουργήσει ως Δημοτική Αρχή.

♦️Εργάζεται ως Οικονομολόγος και συγχρόνως είναι Υποψήφια Διδάκτωρ. Παράλληλα είναι συγγραφέας Οικονομικών Βιβλίων, Αρθρογράφος & Εισηγήτρια Σεμιναρίων (Σχολή Αξιωματικών Οικονομικού, ΑΣΑΕΔ, Πανεπιστημιακές Ημερίδες και ΙΕΚ).

♦️Είναι απόφοιτη του τμήματος λογιστικής με δύο μεταπτυχιακά διπλώματα, MSc in Finance – University of Leicester και MSc in International Relations – University of Strasbourg.

♦️Παρέχει εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις

🔶Την 01/07/2016 συμμετείχε μετά από επίσημη πρόσκληση της European Commission στις Βρυξέλλες σε μία υψηλού επιπέδου διάσκεψη με αντικείμενο “Communicating investment at EU, national, regional, and local level”.

🔶Στις 27/09/2019 έλαβε επίσης επίσημη πρόσκληση για την συμμέτοχή της στο διεθνές Συνέδριο της European Commission στην 10ο European Communication Conference που πραγματοποιήθηκε τον 11/2019. Έκτοτε συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

🔶Στόχος της είναι ο Κορυδαλλός να γίνει Πρότυπη Ευρωπαϊκή Πράσινη Πόλη, μέσα από αδιάβλητες διαδικασίες, βασισμένες σε επιστημονική έρευνα και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη. Όπως ακριβώς ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία και η Πράσινη Συμφωνία.

🔶Ακόμη, είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών και λόγω της ιδιαίτερης αγάπης της στα παιδιά, ασχολείται εθελοντικά με δράσεις σχολικού εκφοβισμού.

🔶Είναι συγγραφέας του εκπαιδευτικού παραμυθιού ΣΕΛΑΣ, που μαθαίνει στα παιδιά το φαινόμενο του Βορείου Σέλας με διασκεδαστικό τρόπο!

🔶Είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο Κορυδαλλός θα καταφέρει να ξανανέβει στην κορυφή μόνο με τον Στέφανο Χρήστου!

✊Καλομοίρα είμαι περήφανος που νέες γυναίκες όπως εσύ πλαισιώνουν την παράταξη μας! Που πέρα από τις γνώσεις που μπορείς να μας παρέχεις, κυρίως όμως το ήθος και η αξιοπρέπεια σου, εσένα και των συνυποψηφίων σου, θα κοσμήσουν και πάλι το ψηφοδέλτιο μας!

Πάμε να ανεβάσουμε τον Κορυδαλλό ψηλά! Και πάλι στη θέση που του αξίζει!

Καλή επιτυχία, με τη νίκη

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.