Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας, Σύχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλό, Ξανά, μία νέα γυναίκα με δύναμη ψυχής που αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα μας για την πόλη μας, την Μαρία Βουτσαρά.

〽️Γεννήθηκε το 1975, μεγάλωσε και και ζει στον Κορυδαλλό.

〽️Είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του σημερινού ΑΤΕΙ Αθήνας.

〽️Υπηρέτησε από το 2000 έως και το 2013 ως Εκπαιδευτικός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα Τεχνικά Επαγγελματικα Εκπαιδευτήρια και στις Επαγγελματικες Σχολές του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, γεγονός που την έφερε κοντά σε νέους και νέες που αγωνιούσαν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

〽️Στόχος της είναι η επαγγελματική αποκατάσταση όσων περισσότερων ανέργων στον Κορυδαλλό, μέσα από ένα Μεγάλο Γραφείο Διασυνδέσεων.

〽️Στην παρούσα φάση υπηρετεί από το 2013 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ά Αθήνας στον Τομέα οργάνωσης και εποπτείας της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

♦️Μέσα από την εργασία της βλέπει καθημερινά και ζει τις έντονες διαφορές μεταξύ Ιδιωτικών και Δημόσιων σχολείων. Κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν στη διοίκηση των Δημοσίων σχολείων αλλά και την σημαντικότητα, να προσθέσουμε στην Δημόσια Εκπαίδευση, τα προτερήματα της Ιδιωτικής, ούτως ώστε καμία διαφορά πια να μην υπάρξει μεταξύ τους.

Έτσι, κανένας γονιός δεν θα ξανάχρειαστεί να αγωνιά για την εκπαίδευση του παιδιού του και τα Δημόσια σχολεία δεν θα πρέπει να υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα Ιδιωτικά.

♦️Αγαπάει πολύ την μουσική και τον κινηματογράφο και ακόμη ένας στόχος της, είναι τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης μέσα στα σχολεία χωρίς κοινωνικές ανισότητες και διαφορές.

✔️Μότο της είναι ότι : “Μόνο μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο μπορεί ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος!”

✊Μαρία, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεσαι κοντά μας, ανάμεσα σε αυτήν την υπέροχη παρέα, που ονομάζεται Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά και που βάζεις ακόμα ένα λιθαράκι προκειμένου να ξαναδημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει! Καλή επιτυχία, καλή δύναμη, καλούς αγώνες! Προχωράμε!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.