Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με πολλή χαρά και τιμή καλωσορίζω στην παράταξη μας Σύγχρονος Ανρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά μία γυναίκα δυναμική, με αγάπη για τον Κορυδαλλό που δεν δίστασε ποτέ να έχει το θάρρος της γνώμης της, την Τατιάνα Καμπουράκη.

🔰Η Τατιάνα, είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά και είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισα. Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιωτική υπάλληλος.

🔰Είναι μία γνωστή γυναίκα στην πόλη μας καθώς με πολλή αγάπη διατηρούσε το κατάστημα “Δώρο” για 36 συνεχόμενα έτη στην πόλη μας και ποιος άνθρωπος δεν ειχε ψωνίσει από εκεί και δεν είχε γνωρίσει τον υπέροχο αυτό άνθρωπο;

🔰Πάντα με το χαμόγελο έτσι και τώρα αποφάσισε να έρθει μαζί μας, στον όμορφο αυτό αγώνα μας, καθώς η αγάπη για την πόλη της για τα ζώα και για το περιβάλλον δεν την αφήνει ήσυχη και επιθυμεί με διάθεση να δείξει εμπρακτα και δημόσια το ενδιαφέρον της μέσω της υποψηφιότητας της.

✊Τατιάνα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιθυμείς να βρίσκεσαι ανάμεσα μας και να γίνεις μέλος αυτού του όμορφου και δυνατού αγώνα που σκοπό έχει την άνοδο της πόλης μας, τη δημιουργία και πάλι μιας πόλης πρότυπου, όπως και κάποτε υπήρξε.

Καλή επιτυχία, καλούς αγώνες, με χαμόγελο και αισιοδοξία, με ήθος και αξιοπρέπεια!

Προχωράμε μαζί! ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.