Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με χαρα καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας μια νέα γυναίκα, μητέρα, δυναμική που επιθυμεί με πάθος να προσφέρει στην πόλη μας, την Γεωργία Κασαπίδη.

🔹Η Γεωργία είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισα και ζει στην πολύπαθη περιοχή του Σχιστού. Είναι παντρεμένη και έχει 2 υπέροχα παιδιά!

🔹Είναι αισθητικός στο επάγγελμα και παράλληλα είναι απόφοιτος από την Τεχνική επαγγελματική σχολή, ως κομμώτρια. Υπήρξε αθλήτρια και επίσης ασχολήθηκε με τη μουσική.

🔹Λόγω των παιδιών της, μέσα από τα σχολεία που βρίσκονται καθημερινά αλλά και την χρήση των υπηρεσίων του Κορυδαλλού μας, έχει καταλάβει πλέον τη σημαντικότητα της αλλαγής της Δημοτικής Αρχής καθώς τα θέματα της Παιδείας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών μένουν αφρόντιστα πλέον.

🔹Είναι φιλόζωη και αγαπάει να φροντίζει τα ζώα καθημερινά στην περιοχή που κατοικεί.

🔹Υπήρξε μέλος της περιβόητης “Γραμμής Ανθρωπιάς” και θεωρεί πρωταρχικό ζήτημα την δημιουργία της ξανά από την αρχή, ενός χώρου που θα περιθάλπτει τους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους και θα βρίσκεται και πάλι κοντά στην οικογένεια και στο παιδί που μας έχουν ανάγκη.

🔹Η Γεωργία είναι κοντά μας για να αγωνιστεί με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Γεωργία, χαίρομαι πολύ που συντάσσεσαι μαζί μας σε αυτόν τον όμορφο και τίμιο αγώνα με τον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά. Έχω αγωνιστεί παλαιότερα μαζί με τον πατέρα σου και τώρα βρίσκεσαι ανάμεσα μας για να συνεχίσεις το έργο του.

🔹Προχωράμε μαζί για να φτιάξουμε το Μέλλον των παιδιών μας, για να παλέψουμε για όσα χρειαζόμαστε και δικαιούμαστε σαν πολίτες αυτής της πόλης. Καλή μας επιτυχία! Προχωράμε με ήθος και αξιοπρέπεια! ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.