Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, μια νέα γυναίκα, δυναμική, με θάρρος και αγάπη για τη ζωή την Μαρίνα Τσικριτσάκη

🔹 Γεννήθηκε το 1991, και δραστηριοποιήθηκε στην πόλη μας στον χώρο της εστίασης.

🔹 Είναι τελειόφοιτη της σχολής μαγειρικής Le Monde, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια μαγειρικής και έχει πάρει πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Επίσης, είναι ενεργό μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδας. Παράλληλα έχει αποτελέσει διοικητικό μέλος των junior σεφ της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος.

🔹 Το μέγαλο της όνειρο για τον Δήμο μας είναι να βοηθήσεί με όλες της τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τα παιδιά της πόλης μας.

🔹 Επιθυμεί να δημιουργήσει παρέα με το Δήμαρχο μία πόλη για όλους, μία πόλη που θα μπορούν να κυκλοφορούν όλοι ισότιμα και τα άτομα με περιορισμένη μετακίνηση.

🔹 Να δημιουργήσουμε ένα δήμο που να μπορεί να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη, για εκείνους που και τα βασικά πλέον είναι δύσκολο να τα έχουν να φτιαχτούν δομές για όλο τον κόσμο και κυρίως να δώσουμε βάση στο μέλλον αυτής της πόλης πού είναι τα παιδιά μας να τους χαρίσουμε ένα δημιουργικό αύριο!

🔹 Η αγάπη της για την πόλη δεν σταματά εδω! Καθημερινά μας φανερώνει ιδέες πολύτιμες για την δημιουργία ενός καλύτερου Κορυδαλλού, βιώσιμου με αγάπη και φροντίδα για τον πολίτη.

✊Μαρίνα, χαίρομαι πολύ που ακόμα ένας νέος άνθρωπος με φρέσκες ιδέες, πλαισιώνει την πολύχρωμη παράταξη μας με στόχο μόνο το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ μας!

Προχωράμε μπροστά, δυναμικά με θάρρος και αξιοπρέπεια! Καλή επιτυχία!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.