Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με χαρά παρουσιάζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, μία γυναίκα νέα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που με διάθεση έρχεται να προσφέρει στην πόλη μας, την Όλγα Μαδεράκη.

🔸Η Όλγα είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισα και έχει μια υπέροχη κόρη 8 ετών.

🔸Ειναι Οικονομολόγος, Απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος αδείας Λογιστή Α’ τάξης.

Παράλληλα, είναι μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Αθηνών.

🔸Τα τελευταία 28 χρόνια, εργάζεται ως Υπεύθυνη Λογιστηρίου σε Ανώνυμη Εταιρία

🔸Κατέχει πτυχίο Ανώτερων θεωρητικών στη Μουσική και πτυχίο Αρμονίου.

🔸Έχει εργαστεί σε ωδεία, παιζει πιάνο και συμμετέχει σε μουσικά σχήματα.

Ενίοτε παραδίδει μαθήματα μουσικης σε παιδιά.

✴️Η αγάπη της για την Μουσική και τα παιδιά την έφεραν κοντά μας, όπου και μας κατέθεσε τις προτάσεις της για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Κορυδαλλού, καθώς επίσης και την θέληση της για ανιδιοτελή προσφορά στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

✴️Επιθυμία της το Ωδείο μας, να πραγματοποιεί συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα και οι μαθητές μας να διακρίνονται σε διαγωνιστικά Φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

✴️Παρέα με τους καθηγητές των Ωδείων έχουμε και θέλουμε να καταφέρουμε πολλά, ώστε να φέρουμε κοντά στη μουσική ακόμα περισσότερα παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα, σκοπός μας είναι η διακύμανση των διδάκτρων ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των πολιτών μας.

✊Όλγα χαίρομαι πολύ που συμπορευόμαστε σε αυτό το όμορφο ταξίδι, μαζί σου και με όλη την υπέροχη ομάδα- παράταξη που ονομάζεται Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά!

Προχωράμε να δημιουργήσουμε, μία Ευρωπαική πόλη με αγάπη στις Τέχνες και τον Πολιτισμό και να φέρουμε του ανθρώπους και πάλι κοντά στις υπηρεσίες του Δήμου.

Καλή μας επιτυχία! Ξεκινάμε με διάθεση και εμπειρία!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.