Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά μία νέα γυναίκα, δυναμική που συστρατεύεται μαζί μας καθώς έχει ζήσει εκ των έσω τον Δήμο Κορυδαλλού τα τελευταία χρόνια, την Διονυσία Χατζηαντωνίου.

🔰Η Διονυσία ζει στον Κορυδαλλό είναι γέννημα θρέμα Κορυδαλλιώτισα και έρχεται μαζί μας, με πολλή διάθεση και γνώση για να βοηθήσει στην επάνοδο του Κορυδαλλού.

🔰Είναι πτυχιούχος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπίστημιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κατέχει επίσης Professional Diploma in Digital and Social Media Marketing.

🔰Εργάστηκε πολλά χρόνια στον Δήμο Κορυδαλλού στο γραφείο Ευρωπαϊκών & Εθνικών Προγραμμάτων.

🔰Μέσω των Social Media αλλά και εκτός αυτών ασχολείται με θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ειδικά σε θέματα υγείας ενώ δεν θα μπορούσε να παραλείψει την αγάπη της για τα ζώα και την ενεργό δράση της σε θέματα εθελοντισμού σχετικά με αυτά.

✊Διονυσία σ ευχαριστώ πολύ που βρίσκεσαι κοντά μας σε αυτόν τον αγώνα που σκοπό έχει την άνοδο του Κορυδαλλού, της πόλης μας!

Προχωράμε δυνατά, χέρι χέρι να διεκδικήσουμε ό, τι μας αξίζει ως πολίτες!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.