Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά μία νέα γυναίκα, που αγαπά τα κοινά και έχει διάθεση πολλή να προσφέρει στην πόλη μας, την Παπαδημητρίου Ευαγγελία

🔰Η Ευαγγελιά, ζει στον Κορυδαλλό έχει δύο υπέροχα παιδιά που τώρα είναι φοιτητές και πρόσφατα έζησε την ευλογία να γίνει γιαγιά!

🔰Είναι διοικητική υπάλληλος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ζει καθημερινά τις αγωνίες από την αβεβαιότητα των συμπολιτών μας όσον αφορά στην κοινωνική πολιτική που προσφέρει ο Δήμος Κορυδαλλού, καθώς είμαστε ουσιαστικά χωρίς ύπαρξη δημοτικών ιατρείων, αφου έχουν μείνει μόνο τα βασικά και ο Κορυδαλλιώτης αναγκάζεται να περιμένει στην ουρά των νοσοκομείων για το παραμικρό θέμα υγείας.

🔰Είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει στη δημιουργία και στην διεκδίκηση ενός Κέντρου Υγείας, ικανού να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας.

✊Ευαγγελία σε καλωσορίζω στον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, Ξανά και σε ευχαριστώ πολύ που βρίσκεσαι σε αυτή την όμορφη και δυνατή ομάδα!

Στόχος μας η επάνοδος του Κορυδαλλού, να ξαναγίνει και πάλι το “Σαλόνι του Πειραιά”.

Κανένας πολίτης μόνος!

Καλή μας επιτυχία με ήθος και αξιοπρέπεια!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.