Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω ένα υπέροχο, νέο κορίτσι, την φίλη και συναγωνίστρια Ιωάννα Μούλιου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά! ✌️

✔️Γεννημένη και μεγαλωμένη στον Κορυδαλλό, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας, αγαπάει πολύ τον συνάνθρωπο και επέλεξε να τον υπηρετήσει μέσα από τα κοινά του τόπου μας!

✔️Επαγγελματικά ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτουν οι γονείς της -Αρτοποιείο, όπου βρίσκεται στην περιοχή του Κορυδαλλού από το 1955.

✔️Παράλληλα ασχολείται και με την διαχείριση ενός πολυκαταστήματος τροφίμων που διαθέτει εδώ και δύο χρόνια στην πλατεία Παγκοσμίου Ειρήνης και Συναδέλφωσης των Λαών (πλ. Μέμου).

✔️Η Ιωάννα ειναι το νέο αίμα που με πολλή όρεξη και απο νωρίς έπιασε τον “ταύρο “της ζωής από τα κέρατα διαπρέποντας στον εργασιακό της χώρο. Με απαράμιλλο ήθος κουβαλά την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της οικογένειας της!

〽️Βρίσκεται κάθε μέρα σε επαφή με τον πολίτη μέσα από τις επιχειρήσεις της και η οικογένεια της την έχει γαλουχήσει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Τιμή μου, όταν νέοι άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό μου!

✊Ιωάννα με χαρά σε καλοσωρίζω, εύχομαι καλούς αγώνες για έναν υπέροχο Κορυδαλλό που μας αξίζει και ιδίως για τη δική σας γενιά, το μέλλον μας!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.