Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω και να παρουσιάσω την Κοτταρά Χαρά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

♦️Η Χαρά γεννήθηκε και ζει στον Κορυδαλλό, ενώ είχε εργασθεί για 7 έτη στον Δήμο Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα στην Οικονομική Διαχείριση Νομικών Προσώπων (Ν.Π.Δ.Δ) και στις Φυλακές Κορυδαλλού ως Καθηγήτρια. ♦️

🔰Διατηρούσε για χρόνια ατομική επιχείρηση και γνωρίζει τις ανάγκες των δημοτών τόσο στον οικονομικό, εμπορικό κλάδο, όσο στην εκπαίδευση.

🔰Διατελεί ως Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής των Δημοσίων ΙΕΚ και είναι Υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Ε.Α.Π), και Master of Health Administration (CNAM/ 1έτος).

🔰Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής ΑΤΕΙ Πειραιά. Επίσης, διαθέτει Εξειδίκευση και Τίτλους Σπουδών στη Διοίκηση, Ηγεσία, Αξιολόγηση και Έλεγχο Εκπαιδευτικών Μονάδων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και Εκπαιδευτική & Διδακτική Επάρκεια του Ε.Α.Π.

🔰Είναι συγγραφέας 12 βιβλίων σε κατηγορίες Διοικητικών, Οικονομικών και Λογιστικών. Διαθέτει επιστημονική εμπειρία και συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ, οι έρευνες της έχουν γραφτεί και σε Κώδικα Μπράιγ. Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και από πολλούς άλλους φορείς και υπουργεία, ενώ οι εξειδικεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της ξεπερνούν τις 10.000 ώρες.

〽️Επίσης, διαθέτει 21 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως σύμβουλος στη διαχείριση χρηματοοικονομικών, λογιστικών και ανθρώπινων πόρων σε διάφορους κλάδους (Τουρισμού, Ο.Τ.Α, ναυτιλίας, μάρκετινγκ).Στον τομέα της εκπαίδευσης επί 18 χρόνια συνεργάζεται με δημόσιες και ιδιωτικές δομές (δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

〽️Σε επίπεδο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διδάσκει ως Λέκτορας σε Κολέγιο (προπτυχιακά προγράμματα και Μεταπτυχιακά ΜΒΑ) και σε Πανεπιστήμια ως Έκτακτο / Συνεργαζόμενο Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό. Επίσης, έχει διδάξει στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ διαθέτει περισσότερες από 17.000 χιλιάδες ώρες διδακτικής εμπειρίας. Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια σε διάφορες δομές, φορείς και υπουργεία και μέλος πολλών επιστημονικών ενώσεων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε).

〽️Η επιστημονική της επάρκεια μπορεί να βοηθήσει για μια πιο βιώσιμη πόλη μέσα από στρατηγικές που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την παράταξη μας. Η αγάπη της για τον Κορυδαλλό την οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία, όπου εκτιμά πως ο Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός θα δώσει ξανά την δυνατότητα στους Κορυδαλλιώτες και Κορυδαλλιώτισσες να αποκτήσουν αυτά που δικαιούνται και έχουν στερηθεί!

✊Η Χαρά είναι η έκφραση του ακούραστου επιστήμονα που γεμίζει συνέχεια τις αποσκευές της με γνώση και εμπειρία από τον χώρο της εργασίας!

Πάμε μπροστά, ξανά, με ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΑΠΗ για μια πόλη που αξίζει να ζούμε! Καλή επιτυχία Χαρά! Προχωράμε ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.