Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω την φίλη και συναγωνίστρια Κυριακή Πατέρα, ως υποψήφια δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔶Η Κυριακή έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη λογιστική.

🔶Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και επειδή θεωρεί την οικογένεια ως πρωταρχικό πυλώνα της κοινωνίας μας είναι και η ίδια πολύτεκνη μητέρα.

🔶Η αγάπη της για τα παιδιά και ο ρόλος της μητέρας, της δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει τις ελλείψεις και τις ανάγκες του Δήμου μας, όσον αφορά στη διαπαιδαγώγηση των νέων αλλά και στις δομές που χρειάζονται να αποκατασταθούν αμέσως μετά την εκλογή μας.

🔶Γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι σημαίνει ο όρος “ανάγκη” για την οικογένεια και για τους νέους οικογενειάρχες σήμερα, γι αυτό και προτεραιότητα έχει τον εθελοντισμό στην καθημερινότητα της.

✔️Κατάγεται από τις Οινούσσες της Χίου. Είναι από τους ανθρώπους πως θεωρούν χρέος των πολιτών να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου τους και για αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να είναι μαζί μου υποψήφια.

✔️Αισθάνεται πως έχει να προσφέρει πολλά και ονειρεύεται έναν Κορυδαλλό καλύτερο για αυτήν και τα παιδιά της και για την οικογένεια γενικά στην πόλη μας!

✊Κυριακή χαίρομαι πολύ που βρίσκεσαι ανάμεσα μας, που μια μητέρα νέα με ήθος και αξιοπρέπεια, επιθυμεί να προσφέρει στα κοινά της πόλης μας! Είμαστε μαζί για να διεκδικήσουμε όσα αναλογούν στα παιδιά μας! Να φτιάξουμε τις κοινωνικές δομές που μας αξίζουν! Προχωράμε μπροστά! Καλή μας επιτυχία! Με τη νίκη

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.