Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω την Αλέκα Παιδιαδίτη, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλό με τον συνδυασμό μας Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά. ✌️

🔺Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισσα. Φοίτησε στο γυμνάσιο θηλέων Κορυδαλλού και σπούδασε λογιστικά. Από το 1984 δραστηριοποιείται στα κοινά συμμετέχοντας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού σχολείου Κορυδαλλού και 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού ως πρόεδρος.

🔺Υπήρξε ιδρυτικό μέλος ως γραμματέας της Ένωσης γονέων Κορυδαλλού. Επίσης, διετέλεσε υπεύθυνη του παραρτήματος Κορυδαλλού της Ένωσης γυναικών Ελλάδος, μέλος σε κινήματα και εθελοντικές οργανώσεις και εθελόντρια δασοπυρόσβεσης Κορυδαλλού (ΕΔΟΚ). Τέλος, συμμετείχε ενεργά στον τομέα γυναικών και τομέα αλληλεγγύης.

🔺Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ταμίας της “Γραμμής ανθρωπιάς”, πρόεδρος της εταιρείας παιγνιοθήκης ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κορυδαλλού.

🔺Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται στον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Πειραιά – Νίκαια – Ρέντη.

🔺Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

👊Αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα μας, γιατί θέλει να προσφέρει την τεράστια εμπειρία της στον χώρο του εθελοντισμού στον πόλη μας

Αλέκα, σου εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία! Έχουμε συνεργαστεί, γνωριζόμαστε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ πάλι μαζί ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.