Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω και να παρουσιάσω τον Νάσο (Αθανάσιο) Χατζούδη. Είναι 45 χρονών παντρεμένος με την Ειρήνη Παπαβασιλείου είναι πολύτεκνοι και έχουν 4 παιδιά .

〽️Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Μένει στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού.

〽️Έχει αναπτύξει μια βαθιά και στέρεη σχέση με την φιλανθρωπία και για αυτό θεωρεί πως μέσα από την ανάμειξη του με τα κοινά δύναται να προσφέρει στον συνάνθρωπο.

〽️Διαθέτει μια πρωτόγνωρη αντίληψη της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας γιατί δεν περιορίζεται στην λογική επεξεργασία των πραγμάτων.Βαζει την ακονισμένη και φλογερή καρδιά του για σωστή ιχνηλάτηση προσώπων και εξελίξεων.Ειναι από εκείνους που εμπιστεύονται την ύπαρξη τους στον Δημιουργό των πάντων.Συμπασχει με τον συνάνθρωπό του και κάνει δικά του τα προβλήματα των άλλων .

✊Θανάση, χαίρομαι πολυ που είμαστε μαζί σε αυτόν τον αγώνα! Εύχομαι καλή επιτυχία, μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για τον Κορυδαλλό που αγαπάμε!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.