Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον φίλο και συναγωνιστή Εμμανουήλ Καπούνη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔰Σήμερα εργάζεται ως λογιστής και Ελεγκτής Κόστους σε ναυτιλιακή εταιρεία. Η εμπειρία του σε αυτό τον ρόλο τον έχει βοηθήσει να αναλάβει την υπεύθυνη εποπτεία και ανάλυση του κόστους για διάφορες δραστηριότητες της εταιρίας.

🔰Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και έχει αποκτήσει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

✔️Ασχολείται ερασιτεχνικά με την επιτραπέζια αντισφαίριση και αγαπάει πολύ τον αθλητισμό.

✔️Ο Μάνος μια δυναμική νεανική παρουσία με πλήρη επίγνωση συστρατευθηκε στην ομάδα μας καταθέτοντας την επιθυμία του να εργασθεί για το μέλλον του Κορυδαλλού. Οι σπουδές αλλά και η επαγγελματική του καριέρα προδιαγράφουν την πορεία του.

✊Η χαρά του για την ευκαιρία που του δίνεται να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας είναι υπέρμετρη και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Μάνο, προχωράμε μαζί για έναν Κορυδαλλό που μας αξίζει. Καλή επιτυχία! Καλούς αγώνες!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.