Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον συναγωνιστή Δημήτρη Σελιανίτη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

♦️ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό.

🔰 Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Logistics στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

🔰 Εργάζεται στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ στο Κέντρο Εφοδιασμού Ναυτικού και έχει εξειδικευμένες γνώσεις στην σύνταξή Τεχνικών Προδιαγραφών και στις διαδικασίες των Διαγωνισμών.

🔰 Ο Δημήτρης θα συμβάλει θετικά με την πολυετή εμπειρία του στις προκηρύξεις των διαγωνισμών του Δήμου, ιδίως σε Τεχνικά Θέματα.

♦️ Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά διότι θεωρεί, πως είναι ανάγκη εκτός από το να βάλουμε μία τάξη στη διοίκηση, αλλά και να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική, για τον σύγχρονο Κορυδαλλό, διότι η ιδιαίτερη απαίτηση της εποχής

♦️ Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος μας που καλείται να βάλει τάξη στην ασυδοσία στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος στο δήμο με τις παράνομες αναθέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής που ξεπερνούν τα 3 εκ.€!!!.

♦️ Στο Π.Ν.ασχολειται αποκλειστικά με το αντικείμενο των δημοσίων διαγωνισμών.

✊ Αποτελει την έκφραση κυριολεκτικά του ήθους και της ακεραιότητας.Η αγάπη του για τον συνάνθρωπο και τον Κορυδαλλό τον έφεραν κοντά μας Καλώς ηλθες Δημήτρη και καλή επιτυχία. ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.