Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Χαιρετίζω με πολύ σεβασμό και εκτίμηση, και καλωσορίζω έναν διαχρονικό μαχητή και μπροστάρη των λαϊκών αγώνων, τον Κώστα τον Μουζάκη.

♦️Ο Κώστας ο Μουζάκης διετέλεσε δύο τετραετίες αιρετός Δημοτικός Σύμβουλος με τον αείμνηστο Δήμαρχο Μήτσο Μαλαγαρδή, ενός ικανού και ηθικού Δημάρχου τον οποίο και ως Παράταξη τιμήσαμε ονοματίζοντας δρόμο της πόλης μας.♦️

🔰Διετέλεσε Πρόεδρος στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και στο Μικτό Γυμνάσιο Κορυδαλλού.

🔰Ζυμωθηκε από το μετερίζι του ΚΚΕ στους αγώνες για την εργατική τάξη και την ευόδωση της ιδεολογίας του αφού υπηρέτησε και ως Γραμματέας της Τ.Ο.

🔰Ανεπτυξε αξιόλογη επιχειρηματική δράση στο χώρο του επίπλου και του βιβλίου με 4 βιβλιοπωλεία.Η επαγγελματική του δραστηριότητα επεκτάθηκε στον τουρισμό και την αργυροχρυσοχοια.Ολα αυτά τα κατάφερε με πολύ εργασία και αγώνες.

〽️Υπηρξε ποδοσφαιριστής στους “Μπέμπηδες” του Ολυμπιακού,στους ερασιτέχνες της “Προοδευτικής”και στον Α.Ο.Αμπελοκηπων.

〽️Ειναι Δωρητής οργάνων και σώματος.

〽️Ειναι συγγραφέας 3 βιβλίων και τελειώνει άλλα 2.

🔰Δηλωνει ότι μπαίνει και πάλι στον πολιτικό στίβο για να στηρίξει την υποψηφιότητα Στεφάνου Χρήστου που περιβάλλεται από άξιους συνεργάτες – υποψηφίους. Χαίρεται που μπορεί να είναι συνεργάτης στη πόλη που υπηρέτησε σε εύκολους καιρούς και τόσο αγαπά.

✊Κώστα, τώρα συμπορευόμαστε, αφού καταθέσαμε ο καθένας την αγάπη του στην πόλη και την προσφορά του από διαφορετικά μετερίζια. Η αγάπη για την πόλη υπερβαίνει στενές περιχαρακώσεις. Καλώς ήρθες στην παράταξη! Καλούς αγώνες να έχουμε! Πάμε να ξαναδώσουμε πνοή στην πόλη που τόσο αγαπάμε και οι 2!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.