Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά, και τιμή συνάμα, σας παρουσιάζω τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, που θα συστρατευθεί μαζί μας στην παράταξη Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, Αντώνη Παπαδόπουλο.

🔶Σπούδασε φωτογραφία και σκηνοθεσία στη Ρώμη όπου και ανέβασε το πρώτο του έργο το 1984. Ιδρυτής και σκηνοθέτης του Ιωνικού Θεάτρου, που λειτουργεί στον Κορυδαλλό εδώ και 33 χρόνια. 🔶

🔰Έχει επίσης ιδρύσει τη θεατρική Ομάδα Σίπυλον της Ένωσης Μαγνησίας Μ. Ασίας στην οποία είναι και ο Γεν. Γραμματέας. Είναι θεατρικός συγγραφέας με πολλές εκδόσεις και βραβεία, ενώ έχει εργαστεί με τις θεατρικές Ομάδες των ΚΑΠΗ τόσο του Δήμου Κορυδαλλού όσο και της Νίκαιας-Ρέντη, όπως επίσης και με την θεατρική Ομάδα Έφεσος της Πανελλήνιας Ένωσης Έφεσίων καθώς και άλλες μικρασιατικές Θεατρικές Ομάδες.

🔰Ο Αντώνης με το ταλέντο και τις γνώσεις του σύνδεσε το όνομα του με τον πολιτισμό και το Θέατρο.Γονος μικρασιατικής οικογένειας τιμά και αναδεικνύει τον Ιωνικό πολιτισμό με αγάπη και επάρκεια.

✊Το όνομα του είναι καταγεγραμμένο στον Κορυδαλλό όπου δρα και εργάζεται πολλά χρόνια. Επιθυμεί μέσα από τη συμμετοχή του στις εκλογές αυτές να συνεχίσει να συνδράμει και να υπηρετεί την τέχνη του Θεάτρου 🎭 στην πόλη μας!

Καλώς ήλθες Αντώνη, καλή μας επιτυχία με αγάπη για τον Κορυδαλλό μας και τον πολιτισμό μας! ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.