Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στον Δήμο μας και είναι πραγματικά αγαπητός από εκατοντάδες Κορυδαλλιώτες. Έναν άνθρωπο που δεν έχει σταματήσει για χρόνια να ασχολείται με τα κοινά και που φροντίζει δεκάδες οικογένειες μέσα από το επάγγελμα του ,τον Στέφανο Βαγενά.

♦️Είναι έγγαμος με 2 παιδιά και δραστηριοποιείται από το 1980 στην οικογενειακή του επιχείρηση ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΒΑΓΕΝΑ.♦️

〽️Είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Κερκύρας

〽️Διετέλεσε Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκράτιας 2018-2020 και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού το 2019

〽️Διετέλεσε γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου στον δήμο μας, το 2019.

〽️Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Σχιστού 2019-2021

〽️Είναι εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αδειοδοτήσεων Καταστημάτων και Εμπορικής Ανάπτυξης στο Δήμο Κορυδαλλού.

✊Ο Στέφανος τόλμησε για μια ακόμη φορά με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη αξιοπρέπεια του.

✊Κατηγγειλε ευθέως και πολλές φορές την επικίνδυνη και ασπόνδυλη συνδιοίκηση του Δήμου και τελικά ανεξαρτητοποιήθηκε και συνεργάζεται συμπορευόμενος μαζί μας.🤝

✊Προτασσει για μια ακόμη φορά το ασφαλές αύριο της πόλης και αναδεικνύει εκκωφαντικά την πρωτόγνωρη πολιτική παχυδερμία της πολιτικής κλίκας που κυβερνά.

👉Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι έφυγαν από την Δημοτική αρχή που την κατηγορούν ευθέως και κυρίως τον Δήμαρχο για ανεντιμότητα,για κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, αδιαφάνεια,προσωπικά συμφέροντα κ.λ.π.και δεν άνοιξε μύτη. Δεν βγήκαν(δήμαρχος και η παρέα του) να τους διαψεύσουν ή να τους στείλουν στην δικαιοσύνη για συκοφαντία.Τηρησαν και τηρούν σιγή ιχθύος γατί είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ από παντού.

❗Δεν αξίζει τέτοια σκοτεινή διακυβέρνηση ο Δήμος μας! Σύντομα οι Κορυδαλλιώτες θα αλλάξουν σελίδα στην πόλη!!

✊Στέφανε καλώς ήρθες μπαρουτοκαπνισμένος από τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Η πόλη σε έχει ανάγκη αλλά με νέα δεδομένα και καθαρές λύσεις!

Καλη επιτυχία! Πάμε όλοι μαζί μπροστά για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.