Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά, και τιμή συνάμα, σας παρουσιάζω τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, που θα συστρατευθεί μαζί μας στην παράταξη Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, Κλεομένη Πολυδορόπουλο.

♦️Μεγάλωσε στον Κορυδαλλό όπου και τελείωσε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες σε σχολεία της πόλης. Στη συνέχεια αποφοίτησε από ΙΕΚ με την ειδικότητα “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ‘’.♦️

🔶Έχει εξειδικευτεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ‘’ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (CBRNE)’’. Από το 2000 εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες σαν προσωπικό ή στέλεχος ασφαλείας και V.I.P. Από το 2016 έως και σήμερα εργάζεται στο τμήμα της Φύλαξης και Ασφάλειας στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Αγιος Παντελεήμων”.

🔶Έχει λάβει πλήθος επαίνων, όπως από την Ελληνική Αστυνομία το 2017 και 2018 για τη συμβολή του για τους αγώνες καράτε ενόπλων δυνάμεων. Από την Ασφάλεια της Νίκαιας για την συνεργασία σε έκτακτες ανάγκες και προσαγωγή δραστών που απασχολούσαν 29/8/2020 και 1/03/2021. Επίσης, έχει λάβει ευχαριστήρια επιστολή από τον διοικητή του νοσοκομείου για αφόπλιση δράστη στην οφθαλμολογική κλινική .

🔶Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες . Είναι κάτοχος Μαύρης Ζώνης και 2dan στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ , 3dan (WSKF) WORD SHITO RYU FEDERATION, ενώ διατέλεσε επίσημος ΕΘΝΙΚΟΣ διαιτητής στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ από το 2013 έως το 2019. Έχει λάβει την 2η θέση το 2015 στο ACROPOLIS INTERNASIONAL JU-JITSU κατηγορία ανδρών +94kg και την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karate 2022 .

🔶Σήμερα ασχολείται σαν βοηθός προπονητή στον Α.Σ. ΄’ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ’’.

✔️Είναι παντρεμένος με την Ρούση Μαρία ΤΕ Νοσηλεύτρια στο Νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας “Αγιος Παντελεήμων”.

✔️Μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός, γιατί μας θεωρεί ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και μας βοηθά να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά.

✊Κλεομένη είμαστε περήφανοι που υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ που κοιτάς πέρα από το δικό σου καλό και επιθυμείς να προσφέρεις όλο και περισσότερο στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία!

Σε καλωσορίζουμε στον Συνδυασμό και εύχομαι καλούς αγώνες και καλή επιτυχία! Με τη νίκη ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.