Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον συναγωνιστή Χρήστο Μαγκλάρα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔶Είναι λογιστής και μέλος του Οικονομικού Επιμελητήρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) και διατηρεί λογιστικό γραφείο από το 1995 στον Κορυδαλλό.

🔶Είναι Πτυχιούχος Προπονητής Καλαθοσφαίρισης μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.). Επίσης, είναι ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ Κορυδαλλού.

🔶Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ταμίας) της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων.

🔶Ο Χρήστος είναι ένας πραγματικά καταξιωμένος ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος διακρίνεται στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο άθλημα του basket ως επιτυχημένος coach. 🏀

✔️Η ομάδα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ,που διευθύνει με άξιους συνεργάτες, έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Αγαπάει τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους και στόχος του είναι να τους φέρει κοντά στον αθλητισμό. Μότο του είναι “νους υγιής, εν σώματι υγιεί”

✊Έτσι λοιπόν, με αγάπη αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές γιατί θεωρεί ότι πρέπει να προσφέρουμε στους νέους μας αξίες, αρχές και εφόδια ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια ως πολίτες να κρατήσουν ψηλά την πόλη μας, όπως της αρμόζει. 👏

✊Χρήστο, χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε! Προχωράμε μαζί, για την πόλη που μας αξίζει! Ο Αθλητισμός πρέπει να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο! Καλή μας επιτυχία! Καλούς αγώνες! Άλλωστε εισαι συνηθισμένος σε αυτά! 😉

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.