Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω, τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔰Είναι επιχειρηματίας της πόλης μας από το 1969. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Βιέννης Ηλεκτρονικός-Λογιστής.

🔰Έχει διατελέσει πρόεδρος και γενικός γραμματέας του συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, ενώ τώρα είναι επίτιμος πρόεδρος.

🔰Επίσης υπήρξε γενικός γραμματέας του ΠΑΣΚΕΒΕ. Έχει λάβει έπαινο και μετάλλιο για την προσφορά του στον συνδικαλισμό.

♦️Είναι πατέρας δύο παιδιών

♦️Ο Κωστας, ζυμώθηκε και έδεσε το όνομα του με πολλούς αγώνες στην τοπική μας κοινωνία.Προασπισθηκε με σθένος τα συμφέροντα των εμπόρων και των επαγγελματοβιοτεχνων του Κορυδαλλού από την θέση του Προέδρου του Συλλόγου τους.

♦️Αγωνισθηκε όμως και για τα συμφέροντα της πόλης αφού πάντα ήταν μπροσταρης στους αγώνες των τότε δημοτικών αρχών.Τον διακρίνει μια ανεπανάληπτη εντιμότητα και αξιοπρέπεια, στοιχεία πρωτεύοντα για την ενασχόληση με τα κοινά.

✊Κώστα, χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε γιατι γνωρίζεις κι εσύ πως να αγωνίζεσαι τίμια και ηθικά, με σθένος! Καλως ηλθες Κώστα, καλή μας επιτυχία! Πάμε να ανεβάσουμε τον Κορυδαλλό μας

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.