Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά έναν φίλο και συνάδελφο, τον Δημήτρη Σβωμπο!

🔰Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης.

Το 1979 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 1984 λαμβάνοντας παράλληλα υποτροφία από το ΙΚΥ.

🔰Παράλληλα φοίτησε στο Casa D’ Italia και στο British Council.

🔰Από το 1984 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και από το 1999 είναι δικηγόρος Παρ Αρείω Παγω. 〽️Το δικηγορικό του γραφείο βρίσκεται στον Κορυδαλλό και είναι κύριο μέλημα του η προστασία των δικαίου.

〽️Με τον Δημήτρη Σβώμπο, γνωριζόμαστε από την εργασία μας ως Δικηγόροι Πειραιά.Τον γνώρισα όμως όταν έδωσε την μάχη του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Κορυδαλλό από διαφορετικό μετερίζι .

〽️Διακρίνεται για την ευγένεια,τον πολιτισμό του λόγου του και το ήθος.

✊Δημήτρη είναι χαρά μας και τιμή μας που συστρατεύεσαι μαζί μας σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα για το κοινό καλό της πόλης μας! Ο Κορυδαλλός χρειάζεται το αίσθημα δικαίου που σε διακατέχει!

Καλώς ήλθες και καλή δύναμη στον αγώνα μας!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.