Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω έναν νέο άνθρωπο στην παράταξη μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά, με περίσσεια διάθεση και χαρά να προσφέρει,στα κοινά του τόπου μας,τον Ανδρέα Καραγιώργη.

🔰Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό και κατάγεται από τα όμορφα και ιστορικά Ψαρά!

🔰Η αγάπη του για την πόλη μας ήταν τόσο μεγάλη που πάντα είχε όνειρο από μικρό παιδί να μπορέσει να προσφέρει στην εξέλιξη της.

🔰Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ) και έχει μεταπτυχιακό στην έκδοση Ιστορικών Πηγών από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

🔰Διατηρεί πρότυπη μελισσοκομική επιχείρηση και οικοτεχνία γεγονός που τον τον βοηθάει να βρίσκεται δίπλα στη φύση συνεχώς και να τρέφει μεγάλη αγάπη για τον περιβάλλον και την προστασία αυτού.

🔰Έχει διατελέσει ειδικός συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ψαρά.

🔰Επίσης είναι συνεργάτης του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών και Πρόεδρος του Ιστορικού σωματείου Αδελφότητα Ψαριανών.

Έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής.

〽️Στον ελεύθερο χρόνο του έχει ασχοληθεί με την Αγιογραφία ( Σχολή Μουσείου Μπενάκη) και τους παραδοσιακούς χορούς (Χορευτική ομάδα Κορυδαλλού Χορωδή).

✊Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος νέος, άφθαρτος πολιτικά, με ήθος και συνεχή διάθεση προσφοράς. Η συμμετοχή των νέων ανθρώπων και προσώπων είναι τιμή για όλους εμάς.

Ανδρέα χαίρομαι πολυ που συνεργαζόμαστε! Εύχομαι καλή επιτυχία και καλούς αγώνες για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.