Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη, καλωσορίζω έναν νέο άνθρωπο, 19 ετών, ο οποίος αποφάσισε να συστρατευθεί στον συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά, τον Μιχάλη Ψιλοπάτη.

🔰Είναι γεννημένος το 2004 και από πολύ μικρό παιδί ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ως χόμπι. Πλέον σήμερα είναι παίκτης ομαδών Α’ κατηγορίας, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο που είχε από παιδί!

🔰Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να επιτύχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να εισαχθεί στη σχολή που στόχευσε, στην Γυμναστική Ακαδημία στα ΤΕΦΑΑ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπίστημιο Αθηνών. Αυτή τη στιγμή τελειώνει το πρώτο έτος της εκπαίδευσης.

〽️Ως ποδοσφαιριστής έχει περάσει από τις ακαδημίες της Προοδευτικής, κατά κύριο λόγο αλλά και του Απόλλωνα Σμύρνης για μια χρονιά.

Στα 16 του χρόνια ενσωματώθηκε στην αντρική ομάδα της Προοδευτικής και στα 17 του πήρε την πρώτη του συμμετοχή στην Γ ‘ Εθνική Κατηγορία. Έμεινε στην Προοδευτική μέχρι και το τέλος της περσινής χρονιάς (2021-22)

Την τελευταία χρονιά, βρέθηκε στον Παλληνιακο ( Α κατηγορία Ανατολικής αττικής ) και έπειτε έκλεισε τη χρονιά στον Δια Κορυδαλλού ( Α κατηγορία Πειραιά ) .

〽️Δεν σταματάει να ενημερώνεται και να μορφώνεται γύρω από την επιστήμη της άθλησης.

Εχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια όσον αφορά στην αθλητική διατροφή, στο wellness και στην απώλεια βάρους αλλά συνεχώς εμπλουτίζει το βιογραφικό του με διάφορες διαλέξεις από επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού.

〽️Είναι πολύ κοινωνικός, με πολύ πείσμα και επιμονή στους στόχους που θέτει στην ζωή του.

Πρόσφατα μάλιστα έδωσε εξετάσεις για το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα της Αθλητιατρικής Ακαδημίας της Αμερικής ( NASM ) – Certified Personal Trainer ,από την ελληνική αντιπροσωπεία της (HNFC Academy – Μαρούσι) και πλέον είναι πιστοποιημένος Personal Trainer.

〽️Στον ελεύθερο χρόνο του, έχει εργαστεί σε Summer Camps και Πάρτι παιδιών δημοτικού ως γυμναστής!

〽️Πιστεύει πολύ στην προσφορά του αθλητισμού στα νέα παιδιά γιατί ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βάζεις στην ζωή σου στόχους και προτεραιότητες αλλά και να προσπαθείς για αυτό που αγαπάς.

〽️Φυσικά είναι φίλαθλος και οπαδός της Προοδευτικής αφού ανδρώθηκε μέσα σε αυτήν!

Ονειρεύεται και πάλι να την δει στη θέση που της αξίζει!🏆🥇

✊Μιχάλη, σε ευχαριστώ πραγματικά που ως νέο παιδί επέλεξες να θέσεις εαυτόν εντός εκλογικής μάχης και να μην μένεις απλά στο ακροατήριο!

Η ζωή σου ωστόσο ήταν και είναι γεμάτη με αγώνες, οπότε γνωρίζεις καλά τα συστατικά της επιτυχίας και της νίκης, την οποία σου εύχομαι από καρδιάς! Με τη νίκη λοιπόν!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.