Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω στον Συνδύασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά, έναν ακόμη νέο άνθρωπο αλλά και καινούριο στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, έναν ακόμη αθλητή, με ήθος και διάθεση για προσφορά τον Ηλία Μιχαηλίδη.

♦️Είναι γεννημένος το 1965 με προσφυγικές ρίζες, από Πόντιο πατέρα και Μικρασιάτισσα μητέρα

♦️Είναι απόφοιτος από το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας, των ΑΤΕΙ Αθήνας αλλά και Πτυχιούχος του τμήματος των ΤΕΦΑΑ, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό.

♦️Έχει διετελέσει προπονητής στίβου απο το 1989-2002 στον Πειραϊκο Συνδεσμο και απο το 2021 ειναι προπονητης αλμάτων στον Γ.Σ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

♦️Παράλληλα, εργάζεται στον χωρο της εστίασης απο το 1990 μεχρι σήμερα και μιλάει 3 γλώσσες Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

〽️Έρχεται μαζί μας να συνταχθεί καθώς αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και αισθάνεται το χρέος να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του αλλά και το πάθος του, στα νέα παιδιά και σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Θεωρεί επιτακτική ανάγκη ενός Δήμου τις ανοικτές και προσβάσιμες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλους καθώς ο αθλητισμός πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητα των Δημοτών.

✊Ηλία, σ ευχαριστώ πολύ που συστρατεύεσαι μαζί μας! Ο αγώνας αυτός χρειάζεται υπομονή και επιμονή, αρετές που διαθέτεις αφού έχεις καταφέρει να φτάσεις ως εδώ!

Πάμε μαζί να διαμορφώσουμε μία “αθλητική πόλη”, να φέρουμε τον Κορυδαλλό στην θέση που του αξίζει!✌️✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.