Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή παρουσιάζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά έναν συνεργάτη-φίλο, αγωνιστή τον Θεόδωρο Νικολάου.

🔶Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης στην πλατεία Μερκάτη το οποίο λειτουργεί παραπάνω από 35 χρόνια!

🔶Είναι απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζεται ως καθηγητής.

♦️Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει προσφέρει ακούραστα, επί σειρά ετών υπηρετώντας θέσεις νευραλγικές όπως Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος Παιδείας, Πληροφορικής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.

♦️Το έργο του στον Κορυδαλλό, υπό την ιδιότητα του Υπεύθυνου Παιδείας, υπήρξε καθοριστικό καθώς την περίοδο που διετελέσαμε Δημοτική Αρχή, με την αγόγγυστη βοήθεια του και τη συμμετοχή σε μεγάλο βαθμό του Θεόδωρου Νικολάου, καταργήσαμε την διπλοβάρδια στα σχολεία και ξεκίνησε μόνο η πρωινή βάρδια να λειτουργεί, αφού καταφέραμε και κτίσαμε 16 σχολικά κτήρια, συνολικά δημιουργήσαμε 21 σχολικές μονάδες!

♦️Μαζί ακόμα, ιδρύσαμε και λειτουργήσαμε στον Κορυδαλλό το Ι.Ε.Κ, (το σημερινό Δ.Ι.Ε.Κ) και το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο.

〽️Παράλληλα, είναι ένας προβεβλημένος αθλητικός παράγοντας του Κορυδαλλού έχοντας μέχρι και σήμερα αφήσει το καθοριστικό αποτύπωμα του σε ποδοσφαιρικά σωματεία, διετελώντας Πρόεδρος επι σειρά ετών στον Ο.Φ ΕΡΜΗ καθώς και στον Α.Π.Ο Αετό Κορυδαλλού.

〽️Ο Θεόδωρος πέρα από συνεργάτης είναι ένας εξαιρετικός φίλος που τον διακρίνει το ήθος και η αταλάντευτη αξιοπρέπεια!

〽️Στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει σημαντικά την παράταξη μας με την υλική και μη προσφορά του γιατί έχουμε κοινό σκοπό, την αγάπη μας για τον τόπο μας και ξέρουμε να δίνουμε τους αγώνες μαζί και να τους κερδίζουμε!!

✊Καλως ανταμώσαμε και πάλι Θεόδωρε, προχωράμε και πάλι χέρι χέρι μπροστά με αγάπη και αξιοπρέπεια όπως κάναμε πάντα!

Καλή επιτυχία, πάμε να δούμε και πάλι ψηλά τον Κορυδαλλό μας, στη θέση που του αξίζει!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.