Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω έναν πραγματικό υπηρέτη, και γνώστη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, τον Νίκο Ζήση.

🔷Ο Νίκος είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, στον Άνω Κορυδαλλό γεννήθηκε και ανδρώθηκε, όπου και δραστηριοποιείται σήμερα επαγγελματικά, αφού διατηρεί το ιατρείο του πάνω από μια δεκαετία στην καρδιά της πόλης μας.

🔷Είναι χειρουργός ορθοπεδικός, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακό στην οστεοπόρωση.

🔷Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ., ενώ επί μια 10ετία είναι ιατρός της ομάδας μπάσκετ ΔΑΣ Δραπετσώνας.

Έχει εργαστεί επί της ειδικότητας του στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

🔷Είναι ιδρυτικό μέλος και εκπαιδευτής της εθελοντικής ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

🔷Ο Νίκος Ζήσης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας δύο συνεχόμενες τετραετίες.

🔷Είναι ο μακροβιότερος Αντιδήμαρχος Πολιτικών Γάμων, ενώ στην εποχή της πανδημίας διετέλεσε Αντιδήμαρχος Covid και εντεταλμένος σύμβουλος προληπτικής ιατρικής. Να σημειωθεί, ότι επί των ημερών του, ο δήμος μας κατάφερε να διαχειριστεί τα ιατρικά δεδομένα που έφερε η πανδημία με τεράστια επιτυχία, αφού ο δήμος μας χάρη στις ικανότητες του Νίκου σημείωσε εξαιρετική πορεία στη διαχείριση κρουσμάτων, αλλά και διασποράς του ιού, σχετικά με όμορους δήμους.

🔷Πρέπει να γίνει ευρέως γνωστό, ότι με δική του πρωτοβουλία και ενέργειες κατάφερε να έρθει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να προβεί σε έλεγχο της Ακτινοβολίας που εκπέμπουν όλες οι Κεραίες της Κινητής τηλεφωνίας του Δήμου μας, και μάλιστα αφιλοκερδώς.

🔷Με λόγο ξεκάθαρο και έντιμο, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος είναι πάντα ξεκάθαρος στις θέσεις του και δεν δέχεται εκπτώσεις στα όνειρα του για την πόλη.

Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν και ”πονούν” με την κυριολεκτική σημασία των λέξεων την πόλη μας.

🔷Είναι δεδομένο ότι από όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται, θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για έναν δήμο πρότυπο σε κάθε τομέα και είναι δεδομένο ότι θα διαπρέψει. Ένας άνθρωπος με επιχειρήματα και επιστημονική αρτιότητα είναι πραγματικό κόσμημα για τον συνδυασμό μας.

✊Νίκο, είμαι πολύ περήφανος που ένας υποδειγματικός επιστήμονας συστρατεύεται μαζί μας για το κοινό καλό.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.