Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά σας παρουσιάζω τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αλλά και υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας του συνδυασμού μας, «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά», ένα δραστήριο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο της επικοινωνίας και της διαφήμισης, το Μάρκο Μπουγιουκλάκη.

✴️Γεννήθηκε το 1976, μεγάλωσε και ζει στα όρια Κορυδαλλού – Νίκαιας.

✴️Πατέρας του ήταν ο αείμνηστος ηθοποιός και δημοσιογράφος Βασίλης Μπουγιουκλάκης, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών (πρώτος σε σταυρούς) δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού, ενώ η μητέρα του Λιάνα Μπουγιουκλάκη, είναι συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός.

✴️Είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου, της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Τύπου Ελλάδας.

✴️Εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στο χώρο της επικοινωνίας, του πολιτικού μάρκετινγκ, των ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών, των εκδόσεων και της διαφήμισης.

✴️Εργάστηκε επί δύο έτη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας και στη συνέχεια επί 25 έτη εργάζεται στο Γραφείο Τύπου του Ελληνικού Κτηματολογίου και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

✴️Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο, ήταν συνιδρυτής της Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας.

🔷Ένθερμος οπαδός της «δια βίου εκπαίδευσης» αυτό το διάστημα σπουδάζει Δημόσια Διοίκηση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ενώ επί σειρά ετών παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια στις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας, διαφήμισης και δημοσιογραφίας.

🔷Είναι εισηγητής σε Σεμινάρια Επικοινωνίας καθώς και εμπνευστής του είδους σεμιναρίων «Stand up Seminars» το οποίο συνδυάζει σεμιναριακή εκπαίδευση και «Stand up Comedy»

🔷Διατηρεί επί σειρά ετών επαφές με τον καλλιτεχνικό χώρο (θέατρο, τραγούδι), το χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ, αλλά και με πολιτιστικούς συλλόγους της Ομογένειας.

🔷 Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται η συγγραφή άρθρων και ερευνών, η ανάγνωση βιβλίων (ιδιαίτερα ο τομέας του κινηματογράφου και της μουσικής του, αλλά και της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου, η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς, η εξελικτική βιολογία και η ψυχολογία).

🔷Ο Μάρκος Μπουγιουκλάκης, είναι ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του συνδυασμού μας.

🔷Στόχος του είναι η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, απήχησης και διεθνούς εμβέλειας, η επικοινωνιακή εξωστρέφεια του Δήμου Κορυδαλλού και η εμπέδωση του πολιτισμού ως τρόπου ζωής σε συνδυασμό με τον αθλητισμό.

🔷«Κρυφό» του όνειρο, το «Σινέ Παράδεισος» να αποτελέσει πολιτιστικό φάρο και πόλο έλξης όλης της Αττικής.

🔷Μάρκο, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεις την οικογενειακή παράδοση προσφοράς στα κοινά, με ανιδιοτέλεια και πάθος και εύχομαι οι εύστοχες και αποτελεσματικές επικοινωνιακές σου συμβουλές να βοηθήσουν αύριο και την ανάπτυξη του δήμου μας!

✊Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είσαι μέλος της όμορφης ομάδας μας και ονειρεύεσαι να γίνει η πόλη μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη, καλούς αγώνες! Προχωράμε!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.