Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας, “Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός,Ξανά” έναν νέο άνθρωπο με φρέσκες ιδέες, που βρίσκεται κοντά στα παιδιά και συντάσσεται μαζί μας με αγάπη και ανιδιοτέλεια, τον Σάββα Παπαδόπουλο.

🔸Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, και ζει με την οικογένεια του στην πόλη μας. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κορυδαλλού. Είναι μέλος στον Σύλλογο Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, ενώ παλαιότερα, υπήρξε Πρόεδρος του συλλόγου στο 9ο Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού, όπου και υπηρέτησε με χαρά τη θέση αυτή.

🔸Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής στα ΑΤΕΙ Πειραιά, όμως δεν άσκησε το επάγγελμα, καθώς ένα μεγάλο πάθος μπηκε μπροστά, η αγάπη του να χαρίζει χαμόγελο και παιχνίδι στα παιδιά!

🔸Δραστηριοποιείται πολλά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στην απασχόληση παιδιών, νευροτυπικών και μη, διδάσκοντας μαθήματα Ρομποτικής, Steam αλλά και messy play σε σχολεία αλλά και σε άλλους χώρους απασχόλησης παιδιών.

🔸Πρόσφατα, μάλιστα άνοιξε τον δικό του μοναδικό χώρο στα προάστεια του Πειραιά που ονομάζεται Playtivity , και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νίκαιας, όπου δραστηριοποιείται σε Μessy play και εξειδικευμένα μαθήματα Ρομποτικής και Steam.

🔹Παράλληλα είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ενηλίκων σε καινοτόμα πρόγράμματα που αφορούν στο παιδί.

Παρακολουθεί συνεχώς και ανελλιπώς σεμινάρια που του εμπλουτίζουν τις γνώσεις καθώς θέλει πάντα να προλαβαίνει τις εξελίξεις.

🔹Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια Ειδικής αγωγής και Ψυχολογίας πρώιμης, προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

🔹Η αγάπη του για τα παιδιά δεν σταματάει εδώ, καθώς προσφέρει εθελοντική εργασία στο Ιδρυμα “Ελπίδα” και στο “Χαμόγελο του παιδιού” αλλά και σε οποιοδήποτε ίδρυμα “αγκαλιάζει” παιδιά που χρειάζονται βοήθεια!

🔹Είναι μέλος σε ομάδες για την εξάλειψη της έμφυλης βίας και διεκδικεί μέσα από την εκπαίδευση και την παιδεία, την κατάργηση των στερεοτύπων και την ισότητα ανδρών και γυναικών

✔️Πιστεύει πως μόνο μέσω της παιδείας που δίνουμε στα παιδιά μας, μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο και πιο όμορφο κόσμο για αυτά! Ζει για τη μέρα που κανένα παιδί δεν θα αισθάνεται μόνο και ανασφαλές!

✔️Έχει απεριόριστη όρεξη να προσφέρει στην παιδιά της πόλης μας και να δείξει σε όλους τους γονείς πόση σημασία έχει να ανοίγουμε τους ορίζοντες στους νέους, μέσα από καινοτόμα προγράμματα, πέρα από την τυπική καθημερινότητα των σχολείων και των μαθημάτων!

👉Μότο του είναι: “Κανένα παιδί μόνο!”

Σάββα, καλώς ήλθες και χαίρομαι πολύ που βρίσκεσαι ανάμεσα μας, σε αυτή την μεγάλη παράταξη, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, Ξανά που σκοπό έχει να αναδείξει έναν Κορυδαλλό που θα βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις!

Ξεκινάμε και πάμε μαζί χέρι χέρι να δημιουργήσουμε ό,τι πιο όμορφο για τα παιδιά! Καλή μας επιτυχία!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.