Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, ένα ακόμη καινούριο και άφθαρτο πρόσωπο που επιθυμεί να προσφέρει στα κοινά του τόπου μας, τον Κακαλή Δήμο.

🔸Είναι κάτοικος Κορυδαλλού και είναι πατέρας 4 παιδιών, γεγονός που του επιτρέπει εδώ και χρόνια να “κινείται” στην πόλη μας και να έχει ιδία άποψη για τις παροχές προς τους πολίτες.

🔸Σήμερα είναι οδηγός ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) και συγχρόνως από το 2012 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, εξασκώντας επιτυχημένα το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα- πραγματογνώμονα ασφαλίσεων με γραφείο στον Κορυδαλλό, Αβέρωφ 96.

🔸Παλαιότερα, υπήρξε επιχειρηματίας- ιδιοκτήτης μεγάλης εμπορικής επιχείρησης- κάβα στη Νίκαια.

🔸Συμμετείχε στις εκλογές των συνδικαλιστών του ΟΣΥ με επίτυχία, καθώς ποτέ δεν τον αφήνει αδιάφορο η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων!

🔸Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισε να κατέβει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος καθώς μέσα από την εργασία του και την καθημερινή του επαφή με τους πολίτες της πόλης μας, συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο πόσο στάσιμος έχει μείνει ο Κορυδαλλός και πόση ανάγκη ανανέωσης και κοινωνικών έργων έχει!

🔸Είναι εδώ για να βγει μπροστά και να διεκδικήσει καθώς έχει μάθει στη ζωή να εργάζεται συνεχώς και να διεκδικεί ό,τι πιστεύει ότι του ανήκει!

✊Δήμο, καλωσήλθες στην δημοκρατική- πολυφωνική παράταξη μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, που σκοπό έχει την Αναγέννηση της πόλης μας, στην οποία ζούμε και αγαπάμε! Πάμε μαζί να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν, όσα δεν μας αξίζουν! Καλή επιτυχία!Προχωράμε!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.