Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά παρουσιάζω και καλωσορίζω έναν ακόμη νέο άνθρωπο στον συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά τον Μαρκουλή Δημήτριο.

🔸Είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στον Κορυδαλλό, είναι πατέρας δύο παιδιών και είναι παντρεμένος με την Μαρία Καλιάρχη που κατέχει λογιστικό Γραφείο στην Π.Τσαλδάρη στη Νίκαια.

🔸Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών μηχανικών από τα ΑΤΕΙ Πειραιά και είναι εργαζόμενος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

🔸Είναι υπέρμαχος των νέων τεχνολογιών και πιστεύει πολύ στις εφαρμογές για μια “Εξυπνη πόλη – Smart city”, που σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητα τους, όπως για παράδειγμα στην εύρεση θέση parking, στη συχνότητα των μέσων μεταφοράς, wi fi σε κοινόχρηστους χώρους και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον δημότη.

🔸Ένα από τα χόμπι του είναι η ποδηλασία αλλά χρησιμοποιεί επίσης και το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς για τις καθημερινές του μετακινήσεις για αυτόν τον λόγο έχει σκοπό,εφόσον εκλεγεί, να εργαστεί για τη δημιουργία ποδηλατόδρομων όπου είναι δυνατόν στους δρόμους του Κορυδαλλού, όπως και για τη δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

🔸Η αγάπη του για τον Κορυδαλλό, τον βάζει στη διαδικασία, να κατέβει υποψήφιος με τον Συνδυασμό μας και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για ένα μέλλον καλύτερο για τα παιδιά μας και την πόλη μας!

✊Δημήτρη χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα! Πάμε χέρι χέρι και πάλι να φτιάξουμε τον Κορυδαλλό που μας αξίζει και να δούμε μία πόλη νέα, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Καλή επιτυχία, καλούς αγώνες!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.