Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

👏Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον Νικόλαο Βρυνιώτη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

✔️Ο Νικόλαος Βρυνιώτης είναι μάχιμος Δικηγόρος με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, Στρατιωτικό Ποινικό Δίκαιο, Αθλητικό Ποινικό και Πειθαρχικό Δίκαιο με δυνατότητα να παρίσταται σε όλες τις βαθμίδες και σε κάθε ποινικό δικαστήριο στην Ελλάδα.

✔️Ο πατέρας του Ανδρέας Βρυνιώτης, είναι γνωστός επιχειρηματίας στον Κορυδαλλό, καθώς υπήρξε ιδιοκτήτης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (“café Rainbow” “Blue Planet” κ.α ).

✔️Το 2004 του απενεμήθη τιμητική διάκριση για την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή του στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Είναι εθελοντής αιμοδότης και παρέχει νομική βοήθεια σε ζητήματα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας. Είναι παντρεμένος.

👉Αποφάσισε να συστρατευθεί στην παράταξη μας, διότι θεωρεί πως μέσα από τις γνώσεις του και την εμπειρία του στο Δίκαιο και στον μάχιμο δικηγορικό χώρο μπορεί να προσφέρει εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο της πόλης.

✊Νίκο, σύμμαχε και συνεργάτη, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη, για έναν Κορυδαλλό που μας αξίζει!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.